Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

CoD-kväll ledde till polisbesök

Larm efter vapensmatter och skrik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att spela actionspel på hög volym kan förstås bidra till större inlevelse. Men förra veckan blev nog realismen lite väl hög för ett gäng ungdomar som spelade Call of Duty i Lund.

Under en högljudd spelsession kastade sig en av spelarna på golvet och ropade på hjälp, och då fönstret var öppet ledde detta till att några förbipasserande på gatan larmade polisen.

"Vi fick larm om att folk skrek på hjälp i huset och det kunde tolkas som ett personrån. Istället handlade det om några pojkar där spelet gått lite överstyr" berättar kommissarie Stephan Söderholm för Sydsvenskan.

Cirka tio poliser med dragna vapen stormade sedan lägenheten, tog de extremt förvånade spelarna ur bostaden och bad dem lägga sig på marken. Efter en stund ordnades dock missförståndet upp och spelsessionen kunde fortsätta.

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterade texter

Call of Duty: Black Ops 2 (Wii U)Score

Call of Duty: Black Ops 2 (Wii U)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det blivit dags att bekämpa framtida elakingar i Call of Duty-världen med Wii U Gamepad. Jonas har gett sig i kast med att ge Raul Menendez på tafsen i Call of Duty: Black Ops 2...

Call of Duty: Black Ops 2Score

Call of Duty: Black Ops 2

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Då var det dags igen. Spelindustrins obestridda actiongigant är tillbaka, men den här gången har Call of Duty tagit steget in i framtiden. Mathias har satt betyg på årets största actionrökare...



Loading next content