Svenska
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV utannonserat

Ska visas upp inom kort

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft har just haft sitt kvartalsredovisning och lät där utannonsera ett nytt Assassin's Creed som kommer att släppas under nästa räkenskapsår. Det sträcker sig för Ubisofts del från 1 april till 31 mars 2014.

Spelet kommer inte att bygga vidare på Assassin's Creed III utan det är ett nytt team som står för utvecklingen och det blir både en ny tidsera och en ny hjälte. En rimlig gissning är att det nya Assassin's Creed kommer att släppas till nästa generations konsoler och därmed bli en viktig milstolpe för serien.

Assassin's Creed IV kommer få ett ordentligt avtäckande inom kort med bilder och liknande. Tidigare har det ryktats om ett spel i serien förlagt till faraonernas storhetstid i Egypten, och man släppte till och med en sådan konceptbild. Kanske är det dags för just det nu...

Assassin's Creed IV: Black Flag
En konceptbild från okänt Assassin's Creed med några år på nacken. Under vilken era och var i världen skulle du vilja lönnmörda?

Relaterade texter

Assassin's Creed IV: Black FlagScore

Assassin's Creed IV: Black Flag

RECENSION. Skrivet av Tobias Garsten

Ett av höstens största spelsläpp är en välbehövd men något schizofren nystart för Assassin's Creed-serien. Tobias är något kluven, men ändå rejält imponerad...



Loading next content