Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

World of Warcraft patchas

Korståget förbereds på allvar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nästa onsdag när World of Warcraft-serverna har sin veckliga uppdateringstillfälle kommer den nya uppdateringen att komma till det massiva online-spelet. Denna gång kommer ett helt nytt heder-system att ersätta det gamla, något som plockar bort de olika PVP-ranker man kan ha, och istället använder man ihoptjänad heder, tillsammans med medaljer från de olika PVP-arenorna för att köpa ny utrustning. På detta sätt ska det bli lättare att få tag på de överljuvliga Grand Marshal/High Warlord-vapnen som tidigare har krävt hundratals timmar av oändligt slit för att uppnå.

Denna veckan kommer alltså att bli sista veckan man kan tjäna in en PVP-rank, och när uppdateringen väl är aktiv kommer man att få bära sin högst intjänade rank som sin titel för all framtid.

Vad som dock inte nämns är dock huruvida spelare kommer att få tillbaka alla sina talang-poäng för att spendera dem i de nya talang-träden. Men nu har Blizzard på allvar börjat förbereda inför World of Warcraft: The Burning Crusade, och väntan är snart över. Ni har väl dessutom inte missat Mikaels eminenta blogg om hans äventyr i den kommande expansionen?

World of Warcraft

Relaterade texter

World of WarcraftScore

World of Warcraft

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Nu kan vi äntligen lägga Everquest 2, Final Fantasy XI och Lineage 2 i malpåse. Inget annat onlinerollspel kommer i närheten av Blizzards mästerverk.



Loading next content