Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War III

God of War III

David Jaffe skvallrar om trean

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under en fest hemma hos Hugh Hefner i hans flådiga Playboy-kåk skvallrade en salongsberusad David Jaffe om God of War III i en intervju med amerikansk TV.

David Jaffe har tidigare skapat Twisted Metal-spelen och står som producent för God of War och det kommande God of War II. På frågan om var i utvecklingen det tredje spelet är svarar Jaffe:

"Jag började designa God of War III för fyra dagar sedan, men med det inte sagt att vi arbetar på spelet. Ännu. När Sony dyker upp och ger oss en hög pengar och säger: här får ni pengar, här får ni fler anställda, så... gör spelet - då ska vi börja utveckla God of War III"

Strax efter att Jaffe sagt detta kliver Sonys amerikanske marknadschef Jeff Reese in i bild och påstår att God of War III kommer att bli ett multiplattformsspel. Jaffe ser extremt chockad ut över Reeses uttalande och följer upp med att skrika:

"Fuck you, I don’t know what you just said!!"

Sony har uppenbarligen en del interna kommunikationssvårigheter. Eller så är det så man blir efter en hel bricka med jellyshots hemma hos Hugn Hefner...

God of War III

Relaterade texter

God of War III: RemasteredScore

God of War III: Remastered

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

God of War III gör sin debut på Playstation 4 i Remaster-form och Kratos är lika förbannad som vi minns. Oliver har testat och betygsatt...

God of War IIIScore

God of War III

RECENSION. Skrivet av Daniel Steinholtz

Svällande biceps, skarpslipade svärd och ond, bråd död. Allt förstås serverat på grekiskt manér. Ja... Kratos är tillbaka!

4
Teamet bakom God of War teasar nytt spel

Teamet bakom God of War teasar nytt spel

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Sony-ägda Santa Monica Studio ligger bakom samtliga God of War-spel med den krigsvita dräparbödeln Kratos i huvudrollen. Nu har de såklart ett nytt spel, till Playstation...



Loading next content