Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 4

Dice funderar på esport med Battlefield 4

Battlefield 3 bjöd på hektisk och snygg online-action, men var långt ifrån ett spel lämpat för seriöst turneringsbruk. Men det kanske blir ändring på det i och med Battlefield 4...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Battlefield 3 bjöd på hektisk och snygg online-action, men var långt ifrån ett spel lämpat för seriöst turneringsbruk. Men det kanske blir ändring på det i och med Battlefield 4. Åtminstone säger Dice-chefen Karl-Magnus Troedsson i en intervju att det är något studion kikar på, skriver VG247.

Bland annat säger Troedsson: "Yes, we're very interested in this area, and we're definitely going to see what we can do there. I can't talk about the specifics because we're not announcing them, but I can say that e-sports is an area that we are very interested in".

Troedsson säger dock också att det krävs mer än att bara lägga till ett par funktioner om spelet ska kunna användas till seriös esport.

Vad tycker du Dice borde göra för att skapa ett turneringsvänligt spel?

Battlefield 4

Relaterade texter

Battlefield 4Score

Battlefield 4

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Dice levererar större och mer levande strider än någonsin tidigare. Oskar har spelat nästan överdrivet mycket och delar här ut sitt betyg...



Loading next content