Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 4

Battlefield 4 på köpet när du handlar grafikkort

Det var under spelmässan GDC som AMD och EA lät meddela att man skulle inleda ett samarbete med Battlefield 4. Förutom att optimera spelet för AMD-grafikkort, låter man nu meddela att man även kommer att bundla Battlefield 4 med de nya grafikkorten AMD kommer lansera i höst...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var under spelmässan GDC som AMD och svenska Dice lät avslöja att man skulle inleda ett samarbete med Battlefield 4. Förutom att optimera spelet för AMD-grafikkort, låter man nu meddela att man även kommer att bundla Battlefield 4 med de nya grafikkorten AMD kommer lansera i höst i paket liknande de Never Settle-satsningar man haft den senaste tiden.

För närvarande får man som bekant ett urval av Bioshock Infinite, Crysis 3, DMC Devil May Cry, Far Cry 3, Sleeping Dogs och Tomb Raider när man köper ett AMD-grafikkort ur 7800- och 7900-serierna.

Men om du vet med dig att du vill ha ännu saftigare grejer kan det alltså vara idé att vänta tills i höst och få Battlefield 4 på köpet.

Battlefield 4

Relaterade texter

Battlefield 4Score

Battlefield 4

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Dice levererar större och mer levande strider än någonsin tidigare. Oskar har spelat nästan överdrivet mycket och delar här ut sitt betyg...



Loading next content