Svenska
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham Origins

Batman: Arkham Origins har utannonserats

Nu har de tredje spelet i Batman: Arkham-serien blivit officiellt, och namnet blir Batman: Arkham Origins. Vi kan vänta oss en prequel med en grönare Batman...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nu har de tredje spelet i Batman: Arkham-serien blivit officiellt, i och med att spelet ska pryda framsidan på kommande Game Informer. Namnet blir Batman: Arkham Origins och det blir Warner Montreal som utvecklar.

Origins blir en prequel och utspelar sig innan de två tidigare spelen. Batman kommer att vara ung, lite allmänt grön och stöta på många av sina klassiska fiender för första gången. Som vi ser på omslaget kommer Deathstroke att att dyka upp tillsammans med sju andra livsfarliga lönnmördare.

Handlingen kommer att äga rum på julaftonsnatten då alla dessa åtta mördare sätter efter Batman för att stoppa den mantelförsedda kalsongkaptenen en gång för alla. Studion säger att de är ödmjuka och motierade inför det arbete som måste genomföras då de två föregångarna rankas som några av de främsta actionspelen som någonsin producerats.

Batman: Arkham Origins ska släppas den 25 oktober till Wii U, Playstation 3, Xbox 360 och PC. En spin-off-titel vid namn Batman: Arkham Origins Blackgate ska komma till Nintendo 3DS och PS Vita. I nästa nummer av Gamereactor kommer vi att berätta mer om kommande Batman: Arkham Origins då en av oss redan besökt studion för att smygkika på spelet.

Batman: Arkham Origins

Relaterade texter

Batman: Arkham OriginsScore

Batman: Arkham Origins

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Warner backar bandet och låter oss träffa en ung och hungrig Läderlapp som just fått ett pris på sitt huvud av Gothams värsta flåbusar. Jonas Mäki har snört på sig Bat-dräkten och delat ut en ordentlig mängd storstryk...



Loading next content