Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Dutch
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto


Tävlingar

Sortering: Alla / Aktiva / Klar

Vinn Halo Wars 2: Ultimate Edition

Att vi gillar Halo Wars 2 vet du såklart redan efter vår recension. Nu har vi kommit över inte mindre än fem exemplar av det härligt välfyllda Ultimate Edition, och genom att besvara dessa tre enkla frågor - vars svar du hittar i vår recension - får du chansen att själv vinna dig ett av dessa. Lycka till, kanske blir det just du som snart kommer kunna pröva lyckan på det digitala slagfältet.

Vinn Sniper Elite 4 till PS4 eller Xbox One

Fascisterna har intagit Syditalien och förutom att de har minimala mustascher, röker väldigt mycket samt envisas med att dricka stark java ur väldigt, väldigt små muggar - är de nazister och måste därmed skjutas - omedelbart. Vi pratar kula i hjärnan, pronto (benne!). Jobbet är ditt, om du vill ha det. Panga nazzar på löpande band och äta Vezuvio i kvällssolen i ett försök att hindra upptakten till Andra världskriget. Det låter väl mustigt så det räcker och blir över? Bra. För Sniper Elite 4 släpptes imorse och vi har tio stycken spel som saknar ägare. Du kan vinna ett genom att glänsa lite med dina fruktade spel-skillz. Go!

Vinn Jack Reacher: Never Go Back på UHD 4K BD

Jack Reacher (Tom Cruise) återvänder i en actionfylld flm, baserad på Lee Childs bästsäljare, och upptäcker att major Susan Turner (Cobie Smulders) är måltavla för en stor konspiration. Du kan nu vinna härligheten på Ultra-HD 4K Blu-ray här hos oss på Gamereactor. Det enda du behöver göra är att svara rätt på tre stycken enkla frågor om filmen och hålla tummarna. Lycka till!

Vinn Sully på UHD 4K BD!

Den 15:e januari 2009 påbörjar kapten Chesley "Sully" Sullenberger (Tom Hanks) och hans andrepilot (Aaron Eckhart) en rutinflygning som blir deras värsta någonsin. När Sully lyckas nödlanda det obrukbara planet på Hudsonfloden och rädda den 155 passagerarna blir han hyllad för sin makalösa flygskicklighet, men en djupgående utredning hotar att förstöra både hans rykte och karriär. Nu kan du kamma hem denna finfina rulle på Ultra-HD 4K Blu-ray här på Gamereactor. Det enda du behöver göra är att svara på tre stycken frågor om filmen.

Vinn Hitman till valfritt format

Han är skallig och blek. Hemsk... Hemsk karl det där. Hemsk. Men också klart erotisk, på sitt lilla sätt. Vi pratar naturligtvis om dansken som med streckkod i bakhuvudet och världens smalaste näsrygg röjer runt i Hitman-serien och ställer till med den värsta oredan spelvärlden har skådat (inte riktigt, men du fattar vad vi menar). Nu kan du vinna steelbook-utgåvan av Hitman (2016) till valfritt format och den enda motprestation som krävs är att du svarar rätt på tre mycket enkla frågor om spelet och spelserien. Go!