Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto


Tävlingar

Sortering: Alla / Aktiva / Klar

Vinn Syberia 3-paket

Kate Walker och Syberia är tillbaka och nu kan du vinna en artbook, ett läderklätt USB-minne, en serietidning, spelet samt en samlarfigur. Det enda du behöver göra för att vinna hela rasket är att pricka rätt på de tre frågorna nedan. Tävlingen avgörs den sista april och vinnarna meddelas via PM (i ditt krypin). Lycka till!

Vinn biobiljetter och prylar till Power Rangers

Den 7 april har Power Rangers-filmen premiär och det verkar som att magin från den kultklassiska TV-serien finns kvar, samtidigt som konceptet moderniserats nog mycket för att höra hemma idag. För att fira detta har vi nu en tävling där du kan vinna biljetter till filmen samt t-shirts och tygpåsar.

Vinn Halo Wars 2: Ultimate Edition

Att vi gillar Halo Wars 2 vet du såklart redan efter vår recension. Nu har vi kommit över inte mindre än fem exemplar av det härligt välfyllda Ultimate Edition, och genom att besvara dessa tre enkla frågor - vars svar du hittar i vår recension - får du chansen att själv vinna dig ett av dessa. Lycka till, kanske blir det just du som snart kommer kunna pröva lyckan på det digitala slagfältet.

Vinn Sniper Elite 4 till PS4 eller Xbox One

Fascisterna har intagit Syditalien och förutom att de har minimala mustascher, röker väldigt mycket samt envisas med att dricka stark java ur väldigt, väldigt små muggar - är de nazister och måste därmed skjutas - omedelbart. Vi pratar kula i hjärnan, pronto (benne!). Jobbet är ditt, om du vill ha det. Panga nazzar på löpande band och äta Vezuvio i kvällssolen i ett försök att hindra upptakten till Andra världskriget. Det låter väl mustigt så det räcker och blir över? Bra. För Sniper Elite 4 släpptes imorse och vi har tio stycken spel som saknar ägare. Du kan vinna ett genom att glänsa lite med dina fruktade spel-skillz. Go!

Vinn Jack Reacher: Never Go Back på UHD 4K BD

Jack Reacher (Tom Cruise) återvänder i en actionfylld flm, baserad på Lee Childs bästsäljare, och upptäcker att major Susan Turner (Cobie Smulders) är måltavla för en stor konspiration. Du kan nu vinna härligheten på Ultra-HD 4K Blu-ray här hos oss på Gamereactor. Det enda du behöver göra är att svara rätt på tre stycken enkla frågor om filmen och hålla tummarna. Lycka till!