Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Ladda hem Gamereactor som PDF-tidning!

Här kan du ladda hem gamla nummer av Gamereactor i PDF-format. Varje gång ett nytt nummer av tidningen släpps i butik kommer vi att lägga upp föregående nummer samma dag för nedladdning. Filerna kräver gratisprogrammet Adobe Acrobat Reader för att kunna läsas. PDF-filerna är kompletta med annonsmaterial, precis som de är i tryckt form.

Omslag Gamereactor nr 116
Gamereactor nr 116
Tidningen är klar, sidorna lämnade till tryck. De ligger i valsarna och gottar till sig, skriker efter din odelade uppmärksamhet. För det är ett bra nummer vi släpper loss i butik om exakt nio dagar. Det är ett nummer proppat med stekhet spelläsning som du inte bör missa. Nedan har vi listat lite av vad du kan vänta dig från Gamereactor 116.
Omslag Gamereactor nr 115
Gamereactor nr 115
Årets hetaste spelmånad är proppad med stekheta releaser och givetvis har Gamereactors redaktion delat ut betyg till dem alla. Vi har dessutom korat Årets fem bästa spel samt utsett de fem hetaste titlarna som släpps under 2015. Nedan följer ett litet axplock ur innehållet i Gamereactor 115.
Omslag Gamereactor nr 114
Gamereactor nr 114
Gamereactor släpps den 28 oktober 2014 och innehåller bland annat än fet artikel om Project Cars skriven av vår racingtokige chefredaktör som besökte spelstudion i London tidigare i höstas. Här följer ett litet axplock av innehållet:
Omslag Gamereactor nr 113
Gamereactor nr 113
Då är tidningen äntligen färdig. Efter en händelserik och rolig deadlinevecka har vi lämnat vårt kommande septembernummer till tryck och det känns i allra högsta grad som en trevlig tidning. Som vanligt kommer den att finnas att plocka upp helt gratis i en spelbutik nära dig. Nedan ser du ett axplock av innehållet.
Omslag Gamereactor nr 112
Gamereactor nr 112
I vårt 112:e nummer listar vi bland annat tidernas 20 bästa racingspel samt testar en hel del stekhet hårdvara.
Omslag Gamereactor nr 111
Gamereactor nr 111
Vi sitter mitt i slutspurten just nu, jobbar som små svettiga hundar med Gamereactor 111 som kommer att innehålla hela 20 sidor artiklar, den tyngsta mittvagnen vi tryckt någonsin. Nedan följer ett litet axplock av innehållet:
Omslag Gamereactor nr 110
Gamereactor nr 110
Gamereactor 110 är ett kombinerat april- och majnummer eftersom vi sedan ett år tillbaka dragit ned på periodiciteten och nu bara ger ut åtta nummer av Sveriges bästa speltidning - per år. För att kompensera för detta har vi verkligen försökt lyssna på er läsare och verkligen jobbat hårt för att fylla tidningen med tyngre, köttigare artiklar. I Gamereactor 110 hittar du två stycken feta reportage från två exklusiva studiebesök hemma hos två av världens främsta spelutvecklare. Missa inte!
Omslag Gamereactor nr 109
Gamereactor nr 109
Mars innebär högsäsong inom spelvärlden vilket innebär flertalet stekheta storspel som vi på Gamereactor givetvis recenserat... Nedan hittar du ett litet utdrag av innehållet i Gamereactor 109.
Omslag Gamereactor nr 108
Gamereactor nr 108
Den 19 februari smäller det, då släpps vårt smällfeta februarinummer och nedan följer information om innehållet samt möjligheten för dig att tjuvkika i tidningen. Vi sitter just nu med trycklämning och kommer under dagen att färdigställa Gamereactor 108.
Omslag Gamereactor nr 107
Gamereactor nr 107
Högsäsongen i spelvärlden är här och inför releasen av Playstation 4 och Super Mario 3D World har vi på Gamereactor pillat ihop ett smaskigt nummer fullproppat med spännande spelläsning.
Omslag Gamereactor nr 106
Gamereactor nr 106
Högsäsongen för spelvärlden har precis dragit igång och Gamereactors oktobernummer är som vanligt smockproppat med spännande spelläsning. Nedan finner du ett axplock av vad Gamereactor 106 kommer att innehålla.
Omslag Gamereactor nr 105
Gamereactor nr 105
Tidningen är färdig, sidorna är lämnade till tryck. Oskar har tagit ledigt idag, sitter på en gräsplätt någonstans och andas ut efter hans första riktiga deadline som heltidsredaktör. Vi andra tar det lugnt men jobbar på med ett knippe site-grejor som måste göras. Hur som helst tänkte jag visa upp några av uppslagen från kommande numret.
Omslag Gamereactor nr 103
Gamereactor nr 103
Vår sista tidning innan sommaruppehållet pryds av Joel från Naughty Dog-mästerverket The Last of Us. I den här tidningen berättar vi även allt vi vet om GTA V, Watch Dogs, Xcom: The Bureau, nya Castlevania, Xbox One och Splinter Cell Blacklist. Missa inte!
Omslag Gamereactor nr 102
Gamereactor nr 102
Vårt aprilnummer pryds av en benhård Cyber Commando från Ubisofts störtsköna retroflirt Blood Dragon. Läs mer om innehållet i Gamereactor 102 nedan.
Omslag Gamereactor nr 101
Gamereactor nr 101
Den 25:e mars släpps Gamereactor 101
Omslag Gamereactor nr 100
Gamereactor nr 100
Vi firar 100 nummer med ny logo, nytt format, nytt papper och helt ny design. Vi har valt att kalla den för "Nya Gamereactor" och hoppas såklart att du ska tycka om vår nya look.
Omslag Gamereactor nr 99
Gamereactor nr 99
Högsäsongen är här och trots att Ubisoft vägrade låta oss trycka recensionen av Assassin's Creed III i vårt feta oktobernummer (fråga oss inte varför) är Gamereactor fullständigt fullsmetad med spännande läsning. Nedan hittar du ett litet axplock av innehållet i vårt kommande nummer.
Omslag Gamereactor nr 98
Gamereactor nr 98
Nu dundrar högsäsongen igång och Gamereactor är givetvis på plats för att rapportera om alla de hetaste spelreleaserna. Nedan finner du ett axplock av innehållet i Gamereactor 98.
Omslag Gamereactor nr 97
Gamereactor nr 97
Efter lite sommarledigt är redaktionen tillbaka för att i slutet av augusti bjuda på mer spännande spelläsning. nedan följer ett litet axplock av innehållet ur Gamereactor 97.
Omslag Gamereactor nr 96
Gamereactor nr 96
Gamereactors sommarnummer släpps den 15 juni och är smockproppad med stekheta förhandstittar från E3-mässan i Los Angeles. Nedan finner du ett litet axplock av innehållet.
Omslag Gamereactor nr 95
Gamereactor nr 95
Maj månad är en stekhet sådan inom spelbranschen. I Gamereactors majnummer bjuder vi på flertalet smarriga exklusiviteter och ett gäng efterlängtade recensioner.
Omslag Gamereactor nr 94
Gamereactor nr 94
Efter en stekhet marsmånad är vi tillbaka med ett aprilnummer som bland annat innehåller en dundersmaskig exklusivitet.
Omslag Gamereactor nr 93
Gamereactor nr 93
Med Petter borta, liggandes som en finsk pinne i välvadderad sjukhussäng, har vi andra arbetat häcken av oss för att färdigställa vårt kommande marsnummer. Nedan ser du ett axplock av innehållet.
Omslag Gamereactor nr 92
Gamereactor nr 92
Vi är ute i ruskigt god tid den här gången. Men vi tänkte eftersom vi nu haft ett uppehåll (ingen januari-tidning) så var det lika bra att visa upp omslaget på februarinumret med en gång. Inte minst med tanke på att det faktiskt är färdigt. Nedan läser du dessutom om innehållet i Gamereactor 92.
Omslag Gamereactor nr 91
Gamereactor nr 91
I vårt nittioförsta nummer har vi korat årets bästa spel 2011 i hela 32 kategorier. Nedan ser du vad mer Gamereactors decembertidning har att erbjuda:
Omslag Gamereactor nr 90
Gamereactor nr 90
Gamereactor firar nio år! Ät tårta, hurra, jubla, skrik och glöm inte att läsa månadens nummer av Sveriges bästa speltidning.
Omslag Gamereactor nr 89
Gamereactor nr 89
Gamereactor - domedagsnumret. Ni läsare har röstat fram omslaget och vi på redaktionen gör nu allt för att hinna färdigt med vårt oktober-nummer i tid. Nedan följer ett litet axplock av vad ni kan vänta er av Gamereactor 89!
Omslag Gamereactor nr 88
Gamereactor nr 88
Vårt kommande september-nummer är smockfyllt med exklusiviteter. Missa inte premiären den 16:e september!
Omslag Gamereactor nr 87
Gamereactor nr 87
Efter månader av interna stridigheter har vi äntligen enats. Här har du den definitiva listan över världens 100 bästa!
Omslag Gamereactor nr 86
Gamereactor nr 86
Vi har testat Wii U samt kikat närmare på Hitman: Absolution. Och just-ja. Vi har även betygsatt Duke.
Omslag Gamereactor nr 85
Gamereactor nr 85
På besök hemma hos Sega samt vår efterlängtade 3D-special. Missa heller inte vår stora recension av LA Noire!
Omslag Gamereactor nr 84
Gamereactor nr 84
Vi reste till Chicago för att spela Saints Row 3 samt berättar allt om nya Resident Evil!
Omslag Gamereactor nr 83
Gamereactor nr 83
Mars-numret av Gamereactor är ett av de fetaste nummer vi någonsin gjort. 64 sidor spännande spelläsning!
Omslag Gamereactor nr 82
Gamereactor nr 82
Efter en välförtjänt och oförskämt trevlig julledighet är redaktionen tillbaka och rivstartar året med ett fett februari-nummer proppat med exklusiviteter.
Omslag Gamereactor nr 81
Gamereactor nr 81
I vårt julnummer bjöd vi bland annat på en artikel om Dirt 3, en stor recension an Gran Turismo 5 samt 14 sidor om Årets spel 2010
Omslag Gamereactor nr 80
Gamereactor nr 80
November är här och trots bortfallet av Gran Turismo 5 och Crysis 2 har redaktionen proppat sin 80:e blaska full med stekheta spelreleaser
Omslag Gamereactor nr 79
Gamereactor nr 79
Oktober är här och det innebär mängder av stekheta spelreleaser. I vårt feta oktober-nummer har vi skramlat ihop massor med exklusiv spelläsning
Omslag Gamereactor nr 78
Gamereactor nr 78
Vi brassar på med en idiotfläskig superrecension av Bungies sista Halo-spel - plus en himla massa annat godis
Omslag Gamereactor nr 77
Gamereactor nr 77
Sotsvart gangster-nummer proppad med smaskig läsning. Eller vad sägs om 13 sidor om Legend of Zelda?
Omslag Gamereactor nr 76
Gamereactor nr 76
Somrigt sommarnummer innehållande en exklusiv förhandstitt på Need for Speed: Hot Pursuit samt Galaxy 2-recensionen!
Omslag Gamereactor nr 75
Gamereactor nr 75
Vårt fläskiga majnummer innehåller inte bara en stor artikel om Star Wars: Force Unleashed II utan Nordens första recension av Red Dead Redemption.
Omslag Gamereactor nr 74
Gamereactor nr 74
Futuristiskt april-nummer proppat med spännande läsning. Innehåller den största artikeln i Gamereactors historia!
Omslag Gamereactor nr 73
Gamereactor nr 73
Spelåret 2010 är i full gång och mars-numret av Gamereactor är som vanligt fullpackat med spännande spelläsning. Det bjuds på inte mindre än två exklusiva artiklar samt en himla massa annat.
Omslag Gamereactor nr 72
Gamereactor nr 72
Årets första nummer av Gamereactor är ett fullknökat sådant packat med spännande spelläsning inklusive den första informationen om Crysis 2.
Omslag Gamereactor nr 71
Gamereactor nr 71
Årets spel 2009, hetast 2010 och en hel drös stekheta recensioner. Kan du verkligen motstå att ladda hem den?
Omslag Gamereactor nr 70
Gamereactor nr 70
Fräsigt oktobernummer prydd av en psykotisk panda och proppat med heta oktober-spel samt en fläskig grej om bärbara spelmaskiner
Omslag Gamereactor nr 69
Gamereactor nr 69
Mysigt september-nummer som pryds av en hönsgubbe med anteckningsblock. Premiär för nya avdelningen Essentiellt samt omformade Minnesstund!
Omslag Gamereactor nr 68
Gamereactor nr 68
Fläskigt sommarnummer med bland annat en rejäl recension av Batman: Arkham Asylum och en stor artikel om Halo 3: ODST
Omslag Gamereactor nr 67
Gamereactor nr 67
Klarblått sommarnummer innehållande en fläskig artikel om Red Dead Redemption, allt om Tony Hawk Ride samt recensioner på Punch-Out och Fuel
Omslag Gamereactor nr 66
Gamereactor nr 66
9:e april smäller det, Gamereactor #66 dimper ned i en butik (eller brevlåda) nära dig innehållande en exklusiv artikel om Bioshock 2 samt en hel drös med heta recensioner.
Omslag Gamereactor nr 65
Gamereactor nr 65
GTA-numret! Vi berättar allt om GTA-serien, hur Houser-bröderna en gång började sin bana, och hur det till slut blev världens bästa spelserie.
Omslag Gamereactor nr 64
Gamereactor nr 64
Efter en välförtjänt julsemester (som spenderats tillsammans med Killzone 2 och Street Fighter IV) är vi tillbaka i sadeln igen. 100 nya spel senare är Gamereactor 64 klar, och utkommer den 18:e februari!
Omslag Gamereactor nr 63
Gamereactor nr 63
Tokfläskigt julnummer med två av årets hetaste artiklar! Läs 10 sidor av Petters supersnygga artikel om Killzone 2 samt ta reda på vilka spel vi korade till Årets spel 2008!
Omslag Gamereactor nr 61
Gamereactor nr 61
Är det Byggare Bob? Nej, det är Petters mustaschprydde Sackboy som pryder omslaget till vårt feta oktober-nummer. Läs allt om Mega-Man i vår stora, retrodoftande artikel!
Omslag Gamereactor nr 60
Gamereactor nr 60
Mörkgult septembernummer innehållande intre mindre än tre nya avdelningar samt vi listar de hetaste spelen från Games Convention 08.
Omslag Gamereactor nr 59
Gamereactor nr 59
Brännhett sommarnummer innehållande bland annat en extremtung superartikel om historien bakom Wipeout-serien, betor på UFC 2009 och Far Cry 2 och reaktionen "Fetton som rockar".
Omslag Gamereactor nr 58
Gamereactor nr 58
Militärgrönt sommarnummer innehållande en redigt fläskig artikel om Gears of War 2 samt massa recensioner!
Omslag Gamereactor nr 57
Gamereactor nr 57
Världens första testspelning av svenskutvecklade Bionic Commando, fet artikel om Metal Gear Solid 4 samt besök hos studion bakom Darksiders!
Omslag Gamereactor nr 56
Gamereactor nr 56
Några nya avdelningar, lite ny design, den efterlängtade innehållsförteckningen inklusive sidnummer. Och en exklusiv artikel om Mafia 2, förstås...
Omslag Gamereactor nr 55
Gamereactor nr 55
Förgrymmat fightingnummer med enorm artikel om Capcoms kommande Street Fighter IV, recensionen av Mario Kart Wii och en feting om Red Faction: Guerilla
Omslag Gamereactor nr 54
Gamereactor nr 54
Världens första recension av Army of Two plus superfet artikel om Resident Evil-serien är bara en liten de av innehållet i detta 72 sidor tjocka numret
Omslag Gamereactor nr 53
Gamereactor nr 53
Gamereactor #53 innehåller vår 16 sidor feta lista över årets absolut bästa spel, i 16 olika kategorier. Missa för allt i världen inte det.
Omslag Gamereactor nr 52
Gamereactor nr 52
November är alltid den bästa spelmånaden på året. I detta numret bjuder vi på den största recensionsavdelningen i Gamereactors historia
Omslag Gamereactor nr 51
Gamereactor nr 51
Brandgult aktobernummer med feta recensioner av bland annat The Orange Box, Metroid Prime 3 och Naruto: Rise of a Ninja
Omslag Gamereactor nr 50
Gamereactor nr 50
Gamereactor firar fem (!) härliga år och gör det genom att bjuda på ett supersmarrigt septembernummer smockfyllt med spännande spelläsning
Omslag Gamereactor nr 49
Gamereactor nr 49
Efter en urskön semester är vi alla tillbaka för att färdigställa vårt efterlängtade augustinummer. Nedan följer ett axplock av innehållet i Gamereactor #49
Omslag Gamereactor nr 48
Gamereactor nr 48
Glansigt sommarnummer proppat med smask. Eller vad sägs om en gigantisk artikel om Halo-serien samt en inblick i utvecklingen av Starcraft II?
Omslag Gamereactor nr 47
Gamereactor nr 47
Stilrent majnummer innehållande bland annat världens första bilder på Tom Clancys End War, en stor artikel om Bioshock samt recensionen av Metal Gear Solid: Portable Ops
Omslag Gamereactor nr 46
Gamereactor nr 46
Helskönt vårnummer med en exklusiv titt på nya Nights till Wii, på besök hos Epic Games samt en gigantisk artikel om spelen som försvann.
Omslag Gamereactor nr 45
Gamereactor nr 45
Krampaktigt smaskigt supernummer med bland annat Europas första riktiga testspelnning av stekheta Crysis samt en lista över årets hetaste, kommande spel...
Omslag Gamereactor nr 44
Gamereactor nr 44
Högoktanigt racingnummer med världens första testspelning av Juiced 2, spelsnack med juniorvärldsmästaren i rally och ett förhandstest av Ridge Racer 7
Omslag Gamereactor nr 43
Gamereactor nr 43
Saftigt julnummer innehållande bland annat 14 sidor om Årets spel 2006, recensionen av Zelda till Wii och vårt förhandstest av The Darkness!
Omslag Gamereactor nr 42
Gamereactor nr 42
Stort novembernummer med Sveriges första recensioner av Call of Duty 3, Rainbow Six: Vegas samt en maffig artikel om World of Warcraft: The Burning Crusade
Omslag Gamereactor nr 41
Gamereactor nr 41
Efter månader av stenhårt arbete är vi äntligen klara med vad vi anser vara vår absolut bästa tidning hittills. 80 (!) sidor fullmatade med läcker läsning!
Omslag Gamereactor nr 40
Gamereactor nr 40
Zombiedoftande höstnummer proppad med läsning. Bland annat en stor artikel om Call of Duty 3 och recension av Dead Rising.
Omslag Gamereactor nr 39
Gamereactor nr 39
Pimpat augustinummer med stor artikel om Dead Rising och Just Cause, de första bilderna från Kane & Lynch samt recension på GTA-plagiatet Saint's Row
Omslag Gamereactor nr 38
Gamereactor nr 38
Urskönt (och urgrönt) sommarnummer med bland annat en 33-sidig bauta-artikel om spelen från årets E3-mässa och en stor recension av Loco Roco
Omslag Gamereactor nr 37
Gamereactor nr 37
Proppsmockat vårnummer med stora artiklar om bland annat God of War 2, Final Fantasy-serien, Stranglehold, Crysis och The Darkness
Omslag Gamereactor nr 36
Gamereactor nr 36
Fräscht vårnummer med tre stora artiklar, bland annat om Lara Crofts hektiska liv och leverne och stort reportage om Guild Wars Factions
Omslag Gamereactor nr 35
Gamereactor nr 35
Stort marsnummer med Nordens första recension av The Elder Scrolls IV: Oblivion och en stor artikel om racingspelens historia
Omslag Gamereactor nr 34
Gamereactor nr 34
Smockfullt februarinummer innehållande bland annat en stor artikel där vi kartlagt spelåret 2006 och en artikel om Elder Scrolls IV: Oblivion
Omslag Gamereactor nr 33
Gamereactor nr 33
Maffigt dubbelnummer innehållande 14 stycken Xbox 360-recensioner och stor artikel om årets spel 2005. Ladda hem nu!
Omslag Gamereactor nr 32
Gamereactor nr 32
Stort vinternummer med bland annat en Norden-exklusiv artikel om vårt beök hos Blizzard. Vi recenserar också King Kong!
Omslag Gamereactor nr 31
Gamereactor nr 31
Vinternummer proppat med recensioner och beta-tester. Bland annat betygsätter vi Fear och berättar allt om Perfect Dark Zero
Omslag Gamereactor nr 30
Gamereactor nr 30
Gamereactor 3 år! Stort jubileumsnummer där vi bland annat korar världens 100 bästa spel genom tiderna samt recenserar Genji och Burnout Revenge
Omslag Gamereactor nr 29
Gamereactor nr 29
Vi berättar allt om Resident Evil 5 i vårt stora sommarnummer. Nummer 29 innehåller även en recensioner av 12 stycken PSP-spel
Omröstning Hur använder du oftast din Nintendo Switch?
  • 16% Stationärt
  • 7% Bärbart
  • 12% Lika delar bärbart/stationärt
  • 65% Har ingen Switch
Resultat