Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Fortnite

2023 Fortnite Championship Series kommer att ha en prispott på 10 miljoner dollar

Och det drar igång i februari.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Epic Games har meddelat en mängd detaljer och information om Fortnite Championship Series 2023. Utvecklaren har meddelat att FNCS kommer tillbaka den 2 februari 2023, och för att lägga till detta har meddelat att hela säsongen 2023 kommer att skryta med en total prispott på 10 miljoner dollar.

Annars kommer det att finnas några formatändringar inklusive tillägg av FNCS Majors, med den första planerad till mars 2023. Detta kommer att se de 40 bästa duon från veckorna fram till majoren närvarande, där de kommer att kämpa för 2 miljoner dollar från den årliga prispotten och en plats i det globala mästerskapet i slutet av året.

FNCS Global Championship har också tillkännagivits och kommer att hållas i Danmark för 2023. Turneringen kommer att skryta med en prispott på 4 miljoner dollar och kommer att se 75 av de bästa duon från hela världen resa till landet för ett personligt utblåsningsevenemang.

När det gäller hela schemat för FNCS-säsongen 2023 kan du hitta det, liksom medföljande detaljer om formatet, i det senaste Fortnite-blogginlägget här.

Fortnite

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...Loading next content