Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

2024 Valorant Masters åker till Shanghai och Madrid

Spanien och Kina kommer att vara värdländer för det stora evenemanget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Riot Games har meddelat att Shanghai, Kina kommer att vara värd för det andra internationella evenemanget i kalendern Valorant Champions Tour 2024. Den kinesiska staden kommer att vara värdplats för Masters 2024-evenemanget, som samlar de bästa Valorant-lagen från hela världen för att tävla om en köttig prispott och en plats vid Champions 2024-evenemanget. Men innan dess kommer första stoppet för Valorant Masters 2024 att vara i Madrid.

Varje år är Madrid värd för många evenemang relaterade till videospel med en enorm följd som överskrids varje år, till exempel Gamergy med nästan 70 000 deltagare eller Madrid Games Week, som lockade 136 000 personer. folk.

När det gäller datumen för Masters Shanghai och Masters Madrid har inget exakt datum nämnts på sistone, men vi får veta att turneringen kommer att sättas till senvåren 2024. Riot säger specifikt: "Vi kommer att dela ytterligare information om format, plats och biljetter under de kommande månaderna!"

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content