Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
förhandstittar
Marvel's Avengers

5 snabba: Marvel's Avengers

Kommer verkligen hjältarna se så groteska ut och kommer du behöva betala för att få dem att se bättre ut? Här har vi svaren...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Jag avskyr, verkligen avskyr, hjältarnas design. Kommer de verkligen se så fula ut?
Svaret på denna fråga är både ja och nej. Samtliga hjältar kommer att ha en standarddräkt och de har vi redan sett, ju. Trots massiv kritik kommer de förmodligen inte ändras och vi kommer därmed tvingas stå ut med dem till en början. Dock är det bekräftat sedan länge att samtliga hjältar kommer ha alternativa dräkter och vi har redan sett ett par exempel. Bland annat kommer vi kunna spela som Grey Hulk med en tjusig blå kostym och hatt medan Iron Man även kan spelas med en silverfärgad rustning. Dessa utseenden har dock ett större värde då de även lär medföra särskilda egenskaper vilket kommer påminna starkt om hur kostymerna fungerade i Spider-Man. Dessa kommer även göra det möjligt att ta sig till platser man annars inte hade kunnat nå. Exakt hur många alternativa utseenden vi kommer kunna lira med är för stunden inte känt, men vi kan nog räkna med att alla kommer bli belåtna till slut. Eller, ansiktsmodellerna lär nog förbli groteska (ledsen, Grogghaggan).

Marvel's AvengersMarvel's AvengersMarvel's Avengers
Alla karaktärer har sina unika förmågor och med ny utrustning kommer de alla att förändra hur karaktären slåss.

Hur tacklar hjältarna tragedin som spelet inleder med?
Här finns för stunden inget utvecklat svar, men vi vet att alliansen splittras. Captain America dör, men som vi redan vet så återvänder han på ett eller annat sätt. Natasha tar inte det hela så väl utan återvänder till att jobba på egen hand. Även Bruce Banner blir en ensamvarg och efter tragedin vägrar Hulk förtryckas av Banner vilket leder till att han tar kommandot, precis som i Thor: Ragnarok. Exakt vad Iron Man tar sig för förblir också okänt men vi kan åtminstone berätta att Thor stannar kvar på jorden och när vi möter honom härnäst kommer vi till en början spela som honom i Midgård. Marvel's Avengers är dock inte bara ett singleplayerspel så förr eller senare kommer hjältarna återigen att återförenas, så att du i sin tur kan sparka A.I.M.-röv tillsammans med polarna.

Vilka andra hjältar kan vi vänta oss stöta på?
Med tanke på Marvels gigantiska karaktärsgalleri vore det tragiskt om man begränsade sig till enbart fem hjältar. Lyckligtvis är så inte fallet med Marvel's Avengers. Huruvida vi kommer kunna spela som andra hjältar kan vi inte svara på nu, men vi kan bekräfta att flera hjältar kommer spela en väsentlig del i berättelsen. Bland annat kommer Hank Pym (Ant-Man) hjälpa hjältarna och vi kommer även se hur Kamala Khan fick sina krafter, för att sedan se henne som hjältinnan Miss. Marvel. Det är därför inte så osannolikt att vi även får se en skymt av Captain Marvel, som är en förebild för Kamala. Bill Rosemann, creative director hos Marvel Games, har dessutom hintat om att Hawkeye kommer vara med i spelet.

Detta är en annons:

''Hey #Hawkeye fans, we hear you...and we love Clint too! Stay tuned, True Believers!''

Förmodligen kan vi räkna med att se flera hjältar i spelet men för stunden får vi nöja oss med dessa. Vem vill du se i spelet?

Marvel's AvengersMarvel's Avengers
Särskilt fagra är de ej, men det kan bara bli bättre med nya kostymer.

Hallå! Backa bandet till alternativa utseenden - betyder detta att spelet innehåller mikrotransaktioner?
Mikrotransaktioner är verkligen en styggelse i dagens spelklimat och tyvärr slipper vi inte undan dem i Marvel's Avengers. Flera dräkter kommer kunna låsas upp under äventyrets gång men de som vill betala lite extra för att spela med en särskild dräkt kommer kunna göra detta. Dessa kommer dock inte påverka spelet i sig och ge dig ett försprång, utan enbart göra karaktärerna snyggare. Något som i och för sig behövs med tanke på hur risiga dem ser ut (vi tittar åter igen på dig, Grogghaggan). Några loot boxes kommer vi däremot inte se röken av, som tur är.

Detta är en annons:

När tar resan slut i spelet då? Kan jag lägga spelet på hyllan efter berättelsens slut?
Skulle spelet inte falla dig i smaken lägger du naturligtvis det på hyllan. Eller säljer det. Eller kanske bränner du det? Skulle det däremot falla dig i smaken kommer du ha många fina timmar framför dig. Dels kommer du att kunna lira det i gott sällskap av vänner eller partner, men spelet kommer även fortsätta expanderas efter berättelsen likt Destiny. Crystal Dynamics har själva sagt att spelet kommer att expanderas under flera år så vi kan med andra ord räkna med att vi kommer kunna ta del av flera olika berättelser i form av expansioner, och med dessa expansioner kan vi säkerligen räkna med nya spelbara hjältar. Den femte maj börjar hur som helst det långa, långa äventyret som förhoppningsvis blir betydligt mycket bättre än vad vi på redaktionen på förhand tror att det blir.

Relaterade texterLoading next content