Svenska
Gamereactor
nyheter

A Quiet Place: Day One kan komma att släppas som planerat nästa år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har inte undgått någon att det strejkas för fullt i Hollywood vilket gör att de flesta serier och filmer försenas för tillfället. En film som dock verkar ha undvikit detta är den kommande filmen A Quiet Place: Day One som tydligen var färdigfilmad precis innan strejken bröt ut. Och detta är ju förstås glädjande nyheter för alla oss som älskade de två första filmerna!

Filmen som är en så kallad "prequel", en föregångare till den första filmen som ska handla om den första dagen då de så kallade dödsänglarna landade på jorden och denna gång är det stjärnor som Lupita Nyongó och Joseph Quinn som måste lära sig att hålla tungan rätt i mun, eller bara hålla babblan så att säga. Och går allt som planerat kommer nu alltså den planerade releasen den 8 Mars 2024 att hållas. VD:n på Paramount Global, Bob Bakish avslöjade att både denna film och flera andra av Paramounts filmer hunnit bli färdiga och hade detta att säga:

"With respect to our film slate, the good news is we have a significant number of films on which production is complete. That includes 'Killers of the Flower Moon,' 'Bob Marley,' John Krasinski's 'If,' as well as 'A Quiet Place: Day One,' and 'Dear Santa' with Jack Black. We also have the 'Mean Girls' musical for Paramount+. Strikes do present some marketing challenges, something we're working to assess with respect to our release strategy, but again, we're well stocked. And you heard commentary on the CBS alternate schedule, that too draws from our global multi-platform asset base and is very strong."

Vid sidan av Quinn och Nyongó kommer vi återse Djimon Hounsou i rollen som mannen på ön där vi senast såg honom i A Quiet Place Part 2. De korta filmklipp som visades på CinemaCon avslöjade att denna gång kommer det hela utspela sig i New York i början av invasionen och där Nyongó:s karaktär kämpar för att försvara och skydda sina två barn på den första dagen när jordens undergång började.

Men tyvärr kan vi inte helt pusta ut med att filmen i sig är klar, Disney försenade sin release av Poor Things från september till December trots att det hela var färdigt och samma sak kan ju självklart hända med A Quiet Place: Day One för att skådisarna är i strejk och inte kan ge sig ut för att göra reklam för filmen i fråga. Men tummarna håller vi!

Källa

A Quiet Place: Day One kan komma att släppas som planerat nästa år
Djimon kan det här med att se skraj ut


Loading next content