Svenska
Gamereactor
nyheter
Age of Empires II: Definitive Edition

Age of Empires II: Lords of the West utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft lade ner stora resurser på att piffa till Age of Empires II i form av Age of Empires II: Definitive Edition, och i januari lyfts spelet ännu en nivå. Den 26 januari släpps nämligen nyutannonserade Age of Empires II: Definitive Edition-expansionen Lords of the West, och den är dessutom väl tilltagen. Med två nya civilisationer, tre nya kampanjer och alla de innovationer som detta medför - har strategifans milt sagt mycket att se fram emot.

De två nya civilisationerna är burgunderna och sicilianarna. Den förstnämnda ger dig tillgång till ekonomiska uppgraderingar tidigt, har en unik enhet som är särskilt stark mot kavalleri, samt teknik som kan konvertera all mat till guld i förhållandet 2: 1 och dessutom uppgradera bybor till så kallade Flemish Militia. Gänget närmare Medelhavet låter dig i sin tur bygga slott och stadens centrum dubbelt så snabbt, och deras landsbygdskrafter kan absorbera en tredjedel av alla bonusskador. Den unika byggnaden är ett donjon-torn som gör att du kan uppgradera Serjeants.

När det gäller kampanjerna får vi uppleva historien om Edward Longshanks (det vill säga Edward den första), hertigarna av Bourgogne och familjen Hauteville. Du kan läsa mer detaljerad information om allt detta här.

Age of Empires II: Definitive Edition

Relaterade texterLoading next content