Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
lifestyle

AI och Unreal Engine kommer att införlivas i Verges elmotorcyklar

Genom ett omfattande sensorsystem som kallas Starmatter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Verge Motorcycles har meddelat att det samarbetar med Epic Games för att ta med sin Starmatter-plattform till sina e-cyklar. Vi får veta att motorcykelföretaget avser att använda AI och Unreal Engine för att få tillgång till nya funktioner, använda maskininlärning och bättre skräddarsy varje cykel till föraren, allt genom sin Starmatter-plattform.

Detta kommer att inkludera att se cyklarna använda avancerad sensorteknik som kan uppdatera sig själva, allt medan användargränssnittet sägs kunna förstärka och anpassa sig till körupplevelsen. Det noteras till och med att trycket på att få Starmatter till var och en av sina cyklar är på god väg och att du redan kan hitta Unreal Engine i varenda en av de nya Verge superbikes.

"Avancerad mjukvara är en del av Verges superbikes DNA, men Starmatter är något ännu större", säger Verges CTO Marko Lehtimäki. "Det är som ett osynligt lager av stjärnmateria som täcker cykeln, anpassar körupplevelsen för varje användare på individuell nivå och möjliggör nya spännande funktioner. Ett så omfattande tekniksprång har aldrig tidigare skådats inom motorcyklar."

Starmatters sensorpaket kommer att innehålla GPS-positionering, en accelerometer, Bluetooth, Wi-Fi-anslutning och den kommer till och med att kunna berätta när den behöver servas. Verge e-cyklar kommer också att stödja snabbladdning.

Detta är en annons:
AI och Unreal Engine kommer att införlivas i Verges elmotorcyklar
Verge Motorcycles


Loading next content