Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Aliens: Fireteam Elite

Aliens: Fireteam Elite får heltäckande crossplay denna månad

PC-, Playstation- och Xbox-ägare kan snart besegra Xenomorphs tillsammans tack vare den fjärde säsongen...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Aliens: Fireteam Elite är ett av de där spelen som var något förbisedda vid lanseringen med blandade recensioner, men där utvecklarna lagt ner så mycket kärlek på det efter premiären att det faktiskt är riktigt bra idag.

Och nu är det på väg att bli ännu bättre. Season 4: Prestige startar i Aliens: Fireteam Elite den 26 juli och ger äntligen spelet fullt crossplay mellan PC, Playstation och Xbox. Eftersom det är en Game Pass-titel har det en hel del spelare till Xbox, något som förhoppningsvis kommer att göra matchmaking bättre för alla genom att öka storleken på communityt.

Det finns även andra saker som läggs till med Season 4: Prestige såsom mer innehåll, ett nytt spelläge och ett nytt Prestige-system. Kolla in allt detta i den nya trailern nedan.

HQ
Aliens: Fireteam Elite

Relaterade texterLoading next content