Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1

Alla Battlefield 1: Turning Tides-planerna avslöjade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Dice råkade av misstag avslöja premiärdatumet för Battlefield 1-expansionen Turning Tides, så vi visste redan att det för Premium-kunder kommer gå att spela den 11 december. Men det är inte hela historien.

Nu har lanseringsplanerna presenterats och det visar sig handla om två släpp med nytt innehåll, en den 11 december och en i januari. Första omgången får vi banorna Cape Helles och Achi Baba, den nya klassen Infiltrator Elite Class, sex vapen, två närstridsvapen och tillgång till L-Class Destroyer. Månaden därpå kommer sedan banorna Zeebrugge och Heligoland Blight, klassen Royal Marines och möjligheten att "spawn on the C-Class Airship". De som inte har Premium Pass får vänta två veckor extra.

Från och med idag kommer du kunna spela They Shall Not Pass och In the Name of the Tsa gratis, ett erbjudande som gäller fram till den 4 december samt mellan den 8-10 december. Och det roliga stannar inte där heller, för Frontlines Mode släpps till Suez den 27 november och Fall of Empires Operation Campaign kommer vara tillgänglig mellan den 22 november till den 6 december.

Kort sagt händer det massor kring Battlefield 1 om du är sugen på att börja spela eller återuppta det. Räkna dessutom med fina Black Friday-reor på det.

Battlefield 1

Relaterade texter

Battlefield 1Score

Battlefield 1

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Medan industrin tågar framåt, mot futurism och science fiction, tar Dice några steg tillbaka för att återbesöka kriget som förändrade allt. Oliver Thulin har satt betyg på Battlefield 1...

5
Battlefield 1 får 4K-stöd till Xbox One X

Battlefield 1 får 4K-stöd till Xbox One X

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Via det officiella Twitter-kontot för Battlefield 1 får alla ägare av Xbox One X nu goda nyheter. Där meddelas nämligen att Dice just nu filar på en 4K-uppdatering till...



Loading next content