Svenska
Gamereactor
nyheter
Warhammer 40,000: Space Marine II

Allt du behöver veta om Warhammer 40,000: Space Marine II

Som om vi inte redan var hypade till tusen? Nu bjuder Saber Interactive på en rejäl presentation av denna blytunga actionkaramell...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under gårdagen fick vi äntligen den utlovade presentationen av kommande Warhammer 40,000: Space Marine II, vilken bjöd på massor av spännande detaljer.

Bland annat fick vi veta lite mer om kampanjen som tar vid ett århundrade efter föregångaren, där Titus och hans män (spelet går att lira co-op med upp till två av dina vänner, och det finns även ett läge kallat Operations tillägnat just detta) måste bekämpa halvt oändliga mängder Tyranids.

För att bättre lyckas med detta har du en slags central-hubb kallad Battle Barge, där du har möjlighet att modifiera dina vapen efter både tycke och smak, samt såklart spelstil. Du som kan din Warhammer 40K vet såklart vilka brutala tillhyggen och puffror som finns att tillgå, och det ser ut som att fansen kommer uppskatta utbudet.

Om du känner dig mer tävlingsmässigt lagd, så finns även ett spelläge kallat Eternal War, och här är det PvP som gäller. Redan från start finns flera spelsätt att välja på (däremot finns inga mikrotransaktioner), varav ett såklart är hederliga dödsmatcher i Annihilation.

Kolla in videon nedan för att få se mer från detta toklovande actionspel som lanseras till PC, Playstation 5 och Xbox Series S/X den 9 september.

HQ
Warhammer 40,000: Space Marine II
Räkna med en kill-count som slår det mesta.

Relaterade texterLoading next content