Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone

Allt om Call of Duty: Warzone - Battle Royale, F2P och mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter nästan en månad med trovärdiga rykten och klara indikationer har Activision äntligen bekräftat att vi får mer Battle Royale i Call of Duty med ett spel dedikerad konceptet: Call of Duty: Warzone. Det positiva förutom att spelet faktiskt existerar är att det blir tillgängligt redan i morgon. Call of Duty: Warzone är som ryktena hävdat gratis att spela och finns tillgängligt både i Call of Duty: Modern Warfare och separat som ett eget spel på mellan 83 och 101 GB. Spelet har hämtat mycket inspiration från Apex Legends Jumpmaster-funktion, där en i trion av förhoppningsvis vänner bestämmer var ni ska landa. Även pinging-funktionen är inkluderad.

När vi har ändå snackar om var man kan landa är det värt att nämna att kartan framstår som en slags blandning av klassiska kartor från Modern Warfare-serien med både en igenkännlig flygplats, ett stort sumpområde, en TV-station och mer. Andra ting som skiljer Warzone från Blackout är att man startar med en pistol, vapen spawnar utan modifikationer, du kan utföra utmaningar för att tjäna valutor som kan användas på återupplivande av deltagare, köpa Killstreaks och andra fördelar. En av de största skillnaderna är utan tvekan att du inte behöver vara ute ur kampen efter att ha blivit dödad (och möjligen te-påsad). Fram till en specifik punkt i matchen kommer dräpta spelare satta i en gulag-kö att få kämpa om att få en ny chans i matchen. Spelare som väntar och ser på kan också påverka dessa kamper genom att bland annat kasta stenar på de som kämpar.

Warzone släpps till Modern Warfare klockan 16 i morgon och separat runt klockan 20. Du kan läsa allt om det nya Warzone här , samt se hur det ser ut i trailerform här.

Call of Duty: Warzone

Relaterade texter

Call of Duty: WarzoneScore

Call of Duty: Warzone

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan släpptes äntligen ett Call of Duty-spel helt dedikerat till battle royale, av 'free to play'-modell. Vi har kollat in om det har vad som krävs för att konkurrera med Fortnite och Apex Legends

Jag hatar Call of Duty: Warzone

Jag hatar Call of Duty: Warzone

ARTIKEL. Skrivet av Lukas Wallander

Tidigare delar ur denna artikelserie: Jag hatar The Last of Us: Part II Jag hatar It Takes Two Jag hatar Death Stranding Jag hatar Call of Duty: Vanguard <a...Loading next content