Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

AMD avtäcker PC-komponenter i begränsad Starfield-utgåva

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under årets QuakeCon fick fans av Bethesda en rolig överraskning när det utannonserades att AMD planerar att släppa en serie PC-komponenter i extremt begränsad Starfield-utgåva. Närmare bestämt handlar det om grafikkortet Radeon 7900 XTX GPU och processorn Ryzen 7 7800X3D CPU som får den lyxiga behandlingen baserad på årets stora rymdäventyr.

Ingen av komponenterna kommer dock att gå att köpa via några traditionella återförsäljare utan de 500 exemplar som tillverkades av de båda enheterna är till råga på den begränsade tillgängligheten dessutom exklusiva för de lyckans ostar som besökte QuakeCon under förra veckan.

Det är dock inte första gången som Bethesda och AMD har gått ihop och gjort gemensam sak av sina produkter för det var inte länge sedan som det utannonserades att köpare av utvalda grafikkort och processorer från AMD skulle få en kopia av Starfield utan extra kostnad. Det var dessutom inte länge sedan som det bekräftades att Bethesda har optimerat Starfield för just AMD:s komponenter.

Om du trots den obefintliga tillgängligheten är sugen på att veta lite mer om de specialdesignade datordelarna kan du surfa över hit för att ta del av lite extra information, eller hit för lite hederligt videomaterial.

Vad tycker du om tematiserade datorkomponenter?

Starfield

Relaterade texter

StarfieldScore

Starfield

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få utforska rymden i Bethesdas första helt nya spelserie på över 25 år. Vi kollar in om rymdäventyret håller vad det lovar...Loading next content