Svenska
Gamereactor
nyheter
Amnesia: The Bunker

Amnesia: The Bunker-video visar prov på frihet och tillgänglighet

Frictional Games har hämtat inspiration från uppslukande simspel, titlar med dynamisk svårighetsgrad och roguelikes...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Svenska Frictional Games ägare och tillika creative lead Fredrik Olsson hade tyvärr en del dåliga nyheter om Amnesia: The Bunker när han tidigare denna månad klev in framför kameran. Det är lyckligtvis inte fallet idag. Tvärtom snarare.

Frictional Games har släppt en ny video där Olsson visar upp och förklarar tre viktiga aspekter av Amnesia: The Bunker. Den första är experimenterande. Detta är i princip vad studion har pratat om från början, eftersom det är hur denna post i serien ska vara mer som en djup sim där vi kommer kunna kombinera och göra saker som sedan reagerar realistiskt.

Sedan har vi svårighetsgraden. Ditt val kommer att vara mycket basalt vid lanseringen då endast lätt, medium och svårt erbjuds, där varje nivå justerar monsters aggressivitet, antal sparpunkter och så vidare. Vi kommer dock få fler alternativ efter lanseringen tack vare en uppdatering som innehåller en ännu högre svårighetsgrad och ett anpassat läge. Slutligen finns det omspelbarhet, där Olsson förklarar att monster, resurser, föremålsplacering, koder och mer kommer att vara olika varje genomspelning.

Klippet avslutas med att upprepa att Amnesia: The Bunker lanseras den 6 juni (ett svenskt spel på nationaldagen, snyggt!), så det tycks inte bli några fler förseningar.

HQ
Amnesia: The Bunker

Relaterade texter

6
Amnesia: The BunkerScore

Amnesia: The Bunker

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har tagit en tidsmaskin tillbaka till första världskriget, skräcken han upplever där är inte den av krig, utan av något på jakt, som skyr ljusen i de övergivna skyttegravarna och valt honom som byte...

1
Amnesia: The Bunker försenat igen

Amnesia: The Bunker försenat igen

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

När svenska Frictional Games försenade sitt kommande Amnesia: The Bunker en andra gång, sades att det behövdes för en sista finputsning samt att man undvek konkurrensen...Loading next content