Svenska
Gamereactor
nyheter

Angelina Jolie förklarar sin frånvaro i Hollywood

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hon ansågs under en lång period vara en av de hetaste skådespelarna i Hollywood, och vid sidan av sin dåvarande make Brad Pitt kändes det i mångt och mycket som att de hade världen under sina fötter. Men på senare tid har den nu 48 år gamla Jolie i allt större utsträckning försvunnit från rampljuset, och syns knappt ens längre i några filmroller.

Nu har skådespelerskan valt att berätta om varför hon tagit ett steg tillbaka och i en intervju med Vogue hade hon följande att säga:

"I feel a bit down these days. I don't feel like I've been myself for a decade, in a way, which I don't want to get into."

Jolie berättade även om hur hon började acceptera färre roller, och då endast de som var mindre krävande rent tidsmässigt.

"Seven years ago I began only taking jobs that didn't require long shoots. We had a lot of healing to do. We're still finding our footing."

Istället har hon nu lagt mer tid och fokus på sitt arbete inom mode, vilket hon beskriver som "ren terapi".

Så det låter inte direkt som att vi kan förvänta oss se henne tillbaka i några större filmer de närmaste åren, och vem vet. Kanske väljer Jolie istället helt satsa på sin nya karriär och lägga skådespelandet på hyllan för gott.

Vilken är din favoritfilm med Angelina Jolie?

Angelina Jolie förklarar sin frånvaro i Hollywood
Fullt ös med en pang-tös.


Loading next content