Svenska
Gamereactor
nyheter
Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing-inspirerat smink på väg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För alla oss som älskar att sätta på oss ett välsminkat ansikte innan vi traskar till jobbet för att slippa skrämma slag på arbetskamrater har nu äntligen Nintendo utannonserat att deras populära spelserie Animal Crossing ska köra ett samarbete med makeupmärket ColourPop.

Och makeup-serien ser precis så söt ut som man kan tänka sig. Serien ska innehålla fyra olika färgpaletter som inspirerats från karaktärer i spelet. Det kommer till exempel en Isabelle-palett i varma rosa och gula toner, en i häftiga lila toner som inspirerats av The Able sisters, en i fräscht silvergröna toner från The Nooks och till sist bruna naturliga toner som inspirerats av Blathers och Celeste.

Alla namnen ska även referera till spelet som till exempel "Water Landing". Är du intresserad att kleta lite skugga på ögonlocken och känna dig som Isabelle släpps kollektionen den 28 januari på ColourPops hemsida och om ryktet stämmer får man vara snabb om man inte vill vara utan.

Animal Crossing: New Horizons

Tack Gamespot

Relaterade texter

Animal Crossing: New HorizonsScore

Animal Crossing: New Horizons

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Trött på jäkt och stress? Tom Nook har lösningen åt dig; en egen, solig ö att bygga ett nytt och bekymmersfritt liv på. Jonas Mäki har recenserat Animal Crossing: New Horizons...

0
Lego visar upp sina Animal Crossing-set

Lego visar upp sina Animal Crossing-set

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan överraskade Lego och Nintendo många av oss med att utannonsera ett Animal Crossing-samarbete. Nu när vi fått smälta och samla oss efter den nyheten, har Lego...Loading next content