Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros. Melee

Animatörer tolkar Super Smash Bros Melee-introt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ni kommer kanske ihåg hur en samling av diverse olika animatörer för dryga året sedan tolkade det numera ökända Pokémon-introt med ett periodvis tämligen obehagligt utfall. Nu är de kreativa hjärnorna sedan tillbaka och denna gången har de valt att tackla introt till det gamla och kultförklarade Gamecube-liret, Super Smash Bros. Melee. Resultatet är precis som i fallet Pokémon stundom väldigt obehagligt att vila ögonen på även om det är samtidigt svårt att inte imponeras när man får ta del av en Sailor Moon-klädd Mario, en PETA-ledsen Donkey Kong och en Gameboy-doftande Bowser.

För bästa (och mest nostalgidoftande) effekt föreslår vi att ni spanar in originalet här för att sedan kunna "njuta" av alla ändringar i animatörernas nyversion här.

Super Smash Bros. Melee
Rawr!

Tack Gameinformer

Relaterade texter

Super Smash Bros. MeleeScore

Super Smash Bros. Melee

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nintendo har alltid varit förknippade med hård censur och ickevåld. När Smash Bros släpptes till Nintendo 64 för tre år sedan var det många som höjde på ögonbrynen.

Esport: Leffen vinner GOML 2016

Esport: Leffen vinner GOML 2016

NYHET. Skrivet av David Axelsson

William "Leffen" Hjelte från Team SoloMid säkrade i helgen segern i Get On My Level 2016 i Super Smash Bros. Melee. Svensken vann mot Joseph "Mang0" Marquez med 3-1 i...Loading next content