Svenska
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare III

Ännu en medlem har lämnat Carolina Royal Ravens

Call of Duty League-teamet fortsätter att göra förändringar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Carolina Royal Ravens (tidigare London Royal Ravens ) har haft en otrolig utmaning att hitta nära någon framgång i Call of Duty League efter sin första säsong där den tävlade i Championship Weekend. Sedan dess, precis som för närvarande, har laget kämpat i botten av topplistorna, vilket är anledningen till att det inte är direkt förvånande att höra att lagändringar återigen har gjorts.

Efter en besvikelse i början av Major har Royal Ravens släppt José "ReeaL" Manuel Fernández och istället kallat in ersättaren Thomas "TJHaLy" Haly för att fylla den tomma rollen på den aktiva listan.

Allt detta kommer efter att Adam "GodRx" Brown gick i pension för några veckor sedan, vilket gjorde att laget var tvunget att svänga och signera Tyler "FeLo" Johnson bara några veckor in i säsongen 2024 som ersättare.

Major II i CDL-säsongen 2024 börjar i mitten av februari, så vi får se om den senaste ändringen räcker för att få Royal Ravens '-säsongen tillbaka på rätt spår.

Call of Duty: Modern Warfare III

Relaterade texter

Call of Duty: Modern Warfare IIIScore

Call of Duty: Modern Warfare III

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Årets upplaga av Activisions hyperpopulära actionmonolit är släppt och det råder noll tvekan om att det är det svagaste i spelseriens mångåriga historia. Petter har recenserat...Loading next content