Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

Anpassningsbara pronomen och varulvar kan vara på gång till The Sims 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är nytt innehåll på gång till The Sims 4 igen och utvecklaren Maxis har i dagarna hintat lite mer om exakt vad dessa kan komma att innehålla.

En ny expansion och två nya kit är redan bekräftade och kommer släppas i maj respektive juni månad och temat för dessa ska kort och gott vara natten. Expansionen Seize the Night teasades det om på Twitter alldeles nyligen och det har fått fansen att spekulera om att detta innebär varulvarnas återkomst till spelet. Eftersom den korta teaser som de släppte på Twitter innehöll både en fullmåne och ett ylande som mycket väl kan vara från en varulv så är det ingen högoddsare om det skulle visa sig stämma.

Sedan har vi då de två kiten som släpps utöver expansionen som fått namnen Chic Nights Out och Cozy Nights In. De kommer förstås innehålla en hel del nya funktioner och annat smått och gott i vanligt ordning. Maxis har sedan tidigare bekräftat att anpassningsbara pronomen ska komma så småningom under året och det är därmed inte helt otänkbart att det dyker upp nu i de kommande släppen.

The Sims 4
Snart kommer du troligtvis kunna anpassa dina simmars pronomen precis som du själv önskar.

Relaterade texter

4
The Sims 4 (till konsol)Score

The Sims 4 (till konsol)

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

The Sims har tagit klivet över till den nuvarande konsolgenerationen. Hur väl står sig ett tre år gammalt spel proppat med nonsens, idag?

The Sims 4Score

The Sims 4

RECENSION. Skrivet av Simon Eriksson

Arga grannar, familjeproblem och ständig REM-sömn på oputsade trägolv - The Sims 4 är här och Simon har betygsatt...Loading next content