Svenska
Gamereactor
nyheter
New World

Antalet aktiva New World-spelare stiger kraftigt igen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

New World blev vrålsnabbt tokpopulärt och nådde nästan en miljon spelare online samtidigt. Tyvärr lyckades inte spelet och utvecklarna hålla jämna steg med intresset och intresset föll snabbt från den nämnda miljonen till ungefär 20 000 samtidiga spelare online under sommaren.

Men nu, bland annat efter Fresh Start-servrarna och Brimstone Sands-uppdateringen, har spelets popularitet ökat igen. Som WCCFTech kan rapportera har spelet nu nått upp till cirka 120 000 samtidiga spelare varje dag.

Du kan se ökningen via SteamDB, och även om det fortfarande har långt kvar till populariteten kring lanseringen, visar siffrorna att New World helt klart är här för att stanna.

New World

Relaterade texter

5
New WorldScore

New World

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam har landstigit Aeternum och provat på Amazon Studios nya ambitiösa onlinerollspel...

0
Chefen för Amazon Games har avgått

Chefen för Amazon Games har avgått

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Tack vare sitt enorma kapital och sina hårda affärsmetoder har Amazon nått stora framgångar inom ett antal branscher, inte minst streaming, konsumentvaror och logistik....

0
New Worlds Server Transfer-funktion försenas

New Worlds Server Transfer-funktion försenas

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det är fortfarande en mycket, mycket lång kö för de som vill spela New World, särskilt på de servrar som är befolkade av många spelare. Det finns förstås en lösning,...Loading next content