goty8

Gamereactor utser årets spel 2008!

Det har varit ett riktigt bra år!

"The days grow short. I’m in the autumn of the year. And now I think of my life as vintage wine. It poured sweet and clear. It was a very good year..."

Det var Sinatra som sjöng de orden som, minus referensen till årgångsvinet, får lov att beskriva spelåret som gått. It was a very good year. It poured sweet and clear.

2008 har varit ett jämnbra år, med bra spridning och många minnesvärda spelstunder. Visst, vi blev utan ett nytt Halo, ett nytt Zelda eller Mario. Vi blev även utan Killzone 2 och Resident Evil 5 i år... men det gjorde inget. Istället har vi njutit av fantasirikedomen i Little Big Planet, hårdkokt gangsterthriller i Grand Theft Auto IV och vi har tackat av Solid Snake efter tio år i trogen tjänst som spelvärldens meste superspion. Vi har även blivit överraskade av EA:s Dead Space, blivit beroende av Warhammer Online och fallit hals över huvud för NHL 09, det bästa sportspelet på många (långa) år.

Det har varit ett fantastiskt spelår och ett grymt bra år för Gamereactor. Jag kommer att minnas 2008 som ett jämnstarkt spelår där vi som tidning fortsatte att öka och fortsatte att utvecklas med er hjälp. Jag kommer även att tänka tillbaka på 2008 som året då www.gamereactor.se stod stadigt som Sveriges största spelsite och året då jag oavsiktligt slog sönder ett Rock Band-trumset med mina onödigt överdimensionerade käsewurst-händer.

Nu siktar vi ännu högre. Nu siktar vi vidare. Vi vill såklart bli ännu bättre både som papperstidning och som internetsida. Vi kommer under vårt januariuppehåll att växla upp tempot på Gamereactor.se ytterligare och hoppas att du besöker oss dagligen. 2009 ser såhär på förhand ruskigt trevligt ut med titlar som Killzone 2, Resident Evil 5, Halo Wars, Bionic Commando, Mafia II och Starcraft II bara runt hörnet. Tack för i år, och hoppas du får en bra jul och ett riktigt gott nytt år. Surfa vidare nu enligt länkarna ovan, och kika på vad vi ansett varit årets fem bästa spel till samtliga plattformar...

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Fortsätt till första kategorin >>
readerfav

Förutom de huvudsakliga kategorierna i Gamereactor Årets Spel 2008 har vi även utsett spel i 16 andra kategorier. Dessa läser du dock endast om i decembernumret av Gamereactor Magazine!

Vilket är ditt favoritspel i år?
Var med och rösta >>