i
goty
goty goty
Läs recensionen

Just Cause 2

52 x 52 km. Så stor var världen i den svenskutvecklade uppföljaren och till skillnad från många andra stora spelvärldar var den soldränkta ön Panau proppad av liv, rörelse och fnissframkallande dynamik. Vi hoppade från motorcyklar vidare till taken på förbipasserade sportbilar och upp på balkongerna på höghus. Därifrån kastade vi oss huvudstupa ned mot marken, löste ut fallskärmen och väntade på närmaste flygplan. Väl uppe på vingspetsen på ett svartlackat stridsflygplan öppnade vi luckan, greppade kragen på piloten och slängde ut honom över havet, 1600 meter upp i luften.

Just Cause 2 bjöd på en spelvärld så inbjudande och så grafiskt avancerad att det ibland nästan var svårt att uppskatta. Med renderingshastigheter som enkelt utklassade andra sandlådespel som Crackdown 2 och Red Dead Redemption paxade Just Cause 2 grafiktronen redan i början av året. Nu, såhär i slutet, finns det fortfarande inget annat spel som trumfar Avalanche soldränkta tvåa.

Rösta på ditt favoritspel 2010 >>
Write Comments

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


comments
 
Rösta