Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
ARTIKEL - SPONSRAT INNEHåLL

Paramount+ - Sommarens serier

När sommarsemestern står för dörren tar vi en titt på de exklusiva serier som du kan uppleva med Paramount+

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

För de flesta spelare är Halo-TV-serien det naturliga första stoppet på listan. Precis som TV-spelet den är baserad på, ger Jen Taylor Cortana liv, medan Pablo Schreiber fått äran att spela Master Chief. Även om berättelsen fortfarande är centrerad kring kriget mot den utomjordiska rasen Covenant, är den annorlunda än berättelsen från spelserien, och därför en ny upplevelse även för erfarna Halo-fans. Och redan innan serien ens hade premiär bekräftades dessutom en andra säsong av det populära universumet. Något vi såklart är glada för.

I en något okänd roll för många spelar Jeremy Renner huvudrollen i Mayor of Kingstown. Renner är mest känd för sin roll som Hawkeye, men här spelar Renner en så kallad power broker kallad Mike McLusky som tillsammans med sin familj står i fokus i denna kriminalthriller. Den tar itu med problemen i staden Kingstown, som saknar rättvisa och som är översvämmad av korruption, systematisk rasism och ojämlikhet.

Paramount satsar faktiskt ännu mörkare i serien Why Women Kill, men det finns en del komiska aspekter i den då den följer händelser i olika tidsperioder som till slut leder till att någon blir mördad. Otrohet, äktenskap och andra händelser som kedjas ihop med en dödlig utgång är huvudtemat, men serien visar en hel del komplexitet i sina ämnen under varje säsong. I serien medverkar stora stjärnor som Lucy Liu, men även mindre namn som Philip Anthony-Rodriguez, vilken gav röst åt en karaktär i Grand Theft Auto: Vice City.

HQ

Star Trek: Strange New Worlds är en form av prolog eftersom den utspelar sig under decenniet före den ursprungliga Star Trek-serien och följer en ung kapten Christopher Pike ombord på USS Enterprise. Med en miljö och en berättelse som liknar den i 60-talsserien - och som till och med går så långt som att använda berättande på samma sätt - är serien fortfarande modern och innehåller många nya äventyr för Trekkies att avnjuta.

Inget går upp mot ett klassiskt westerndrama, och Sons of Anarchy-skaparen Taylor Sheridan har gjort serien 1883, med countrysångarna Tim McGraw och Faith Hill. Serien följer familjen Dutton när de lämnar sitt hemland Tennessee och beger sig västerut genom landet med Oregon som mål. Den innehåller inte bara en intressant historia, utan också stora gäststjärnor som Tom Hanks, Billy Bob Thornton och Rita Wilson. Skaparen Taylor Sheridan håller nu på att skapa 1932 - som är en uppföljare till 1883 och en prolog till den ursprungliga "Yellowstone-serien".

The man who fell to Earth är en uppföljare till filmen med samma namn från 1976, vilken hade David Bowie i huvudrollen, som i sin tur baserades på en roman från 1963. I filmen medverkar ett antal stora TV- och filmstjärnor, bland annat Chiwetel Ejiofor som utomjordingen, samt Bill Nighy och Naomie Harris. Varje avsnitt är uppkallat efter en David Bowie-låt, och vi följer den desperata kampen för en hel art som har anlänt till jorden i ett försök att rädda sin hemplanet.

Oavsett om du bara chillar i solen eller är instängd inomhus under regniga dagar har Paramount+ alltså något för dig att njuta av.Loading next content