Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
artiklar

Månadens läsare (september) har korats

Dags för oss på redaktionen att utse det vi nu anser vara den bästa läsaren under september 2022...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Gamereactor.se slog trafikrekord den här månaden. Vår bästa september någonsin, sedan 2002. Vilket såklart måste firas. Vi är superglada för att ha nått ännu en milstolpe och ser fram emot en ännu bättre oktober samt november nu när spelvärlden kliver in i högsäsong och de tunga stortitlarna börjar hagla. Innan dess vill vi naturligtvis passa på att tacka alla ni som surfar, läser och kommenterar men den här månaden tacka en viss herre vid namn Oxpost lite extra. Nu är han förvisso moderator här på sidan och har så varit under en längre tid vilket i grunden kanske borde innebär att han inte ens "borde kunna" koras till Månadens läsare, men det struntar vi i. För Oxpost, moderator eller ej, är en härlig typ som inte drar sig för att kasta sig in huvudstupa i diskussioner där det pratas inte bara spel, utan världsläget, vår samtid, politik och allt där i mellan. Vi gillar honom, Vi uppskattar honom och vi vill därmed passa på att fira trafikrekordet för denna månad och Oxpost med en serie av hurra-rop.

Månadens läsare på Gamereactor, september 2022: Oxpost

Stort grattis, keep on rocki'n. Tack för att du gör vår site till en bättre plats i Sajberrymden (som Mäki brukar säga).

Månadens läsare (september) har korats
Tack till samtliga som hängt här på siten under den gångna månaden!
Detta är en annons:


Loading next content