Svenska
Gamereactor
artiklar
Forza Motorsport 3

Grafikduell: Forza 3 vs Shift

Forza Motorsport 3 innehåller bilar och banor med tio gånger så många polygoner som Forza 2. Med det sagt har vi slängt upp Turn 10-uppföljaren i en frän duell mot ursnygga Need for Speed: Shift

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

"Forza 3 kommer att vara det snyggaste racingspelet på marknaden då det släpps". Dan Greenawalt, storchef hos Turn 10, bjöd Jonas Elfving på stora ord förra veckan. Hans självsäkerhet är cool, han vet vad han har. De har jobbat i flera år med Forza Motorsport 3 och givetvis är grafiken mycket förbättrad från det förra spelet. Men är det snyggast?

Vi bestämde oss för att testa Greenawalts egenskrivna sanning och slängde oss ned i samma bilar, på samma banor, i både Forza 3 och Slightly Mad Studios larvigt läckra Need for Speed: Shift. Nu har vi ställt bilderna mot varandra här under, och vill att just du avgör vilket spel som är snyggast.

Samtliga av dessa bilder är tagna med samma verktyg, fångade i 720p vilket är båda spelens native-upplösning och uppladdade med den minsta mängden JPG-komprimering som existerar. Bilderna både från Shift och (givetvis) Forza Motorsport 3 är tagna från de färdiga recensionsversionerna till Xbox 360 av båda spelen.

Forza Motorsport 3
Klicka på bilden för större storlek (klicka på "större bild" efter första hoppet) och dra i fönstret för att se hela bilden i dess ursprungsstorlek (1280x720).
Detta är en annons:
Forza Motorsport 3
Nissan 350Z i första kurvan på Silverstone.
Forza Motorsport 3
Sotsvart Evo IX en minut in på Nordslingan.
Forza Motorsport 3
Brandgula Zondor i uppförsbacken på Laguna Seca.
Forza Motorsport 3
Detta är en annons:

Relaterade texter

Forza Motorsport 3Score

Forza Motorsport 3

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Snart är det premiär för den tredje delen av Turn 10:s racing-serie, men redaktionens eget racing-orakel har redan provkört...



Loading next content