Svenska
Gamereactor
artiklar

Gamereactors Köpguide: Playstation 4

Vi har samlat ihop våra kollektiva åsikter och sammanfattat våra recensioner. Detta är det vi anser vara de tio mest köpvärda spelen till Playstation 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Du som läst något av våra 117 nummer av Gamereactor Magazine vet mycket väl att vi alltid tillhandahållit en köpguide där vi listat de tio bästa spelen till varje av de olika formaten som vi regelbundet recenserar spel till. Nu är det dags att fräsa upp våra listor här på siten (bättre sent än aldrig, right?) och vi inleder därför med det vi anser är de tio bästa spelköpen till Playstation 4.

OBS! Samtliga av listorna i Gamereactors köpguide baseras enbart på redaktionens samlade åsikter och har ingenting att göra med försäljningssiffror eller popularitet i form av antal aktiva spelare.

Gamereactors Köpguide: Playstation 4

(01) The Last of Us: Remastered (Sony)
2013 års överlägset bästa spel släpptes i uppdaterad form under fjolåret till Playstation 4 och det är en makalöst minnesvärd resa genom ett sargat landskap präglat av våld och förstörelse som slår an helt rätt ton och väcker känslor som vi aldrig trodde att ett spel skulle kunna anspela på. The Last of Us är ett tidlöst mästerverk och helt överlägset ett av de bästa spelen vi haft nöjet att betygsätta. Om du bara ska inhandla ett enda spel till din PS4:a rekommenderar vi dig att välja detta.

Detta är en annons:
Gamereactors Köpguide: Playstation 4

(02) Grand Theft Auto V (2K)
Rockstar arbetade i över ett år med att polera, finjustera och fylla en redan välfylld, snygg och fantastiskt underhållande actionupplevelse. När spelet väl damp ned till Playstation 4 hänfördes vi av förstapersonsperspektivet, den sammetslena skärmuppdateringen och den nytillförda dynamiken som fler fotgängare/bilister innebar. Det är helt enkelt ytterst svårt att hitta ett bättre köp än GTA V som är proppat av pricksäker samhällssatir, variation, frihet och klockren spelmekanik.

Gamereactors Köpguide: Playstation 4

(03) The Witcher 3: Wild Hunt (Namco)
Monsterbödeln Geralt kliver in på Playstation 4 i den tjusigaste skruden vi någonsin sett i ett rollspel och det kommer naturligtvis inte som någon chock för dig som dagligen läser Gamereactor att vi rekommenderar detta varmt. Spelvärlden är krampaktigt enorm, överallt kryllar det av liv, rörelse och spänning och grafiken är som sagt dödsläcker.

Detta är en annons:
Gamereactors Köpguide: Playstation 4

(04) Project Cars (Namco)
Studion som en gång i tiden pillade ihop bilfysiken i svenska supersimulatorn GTR 2 tog hjälp av fansen för att finansiera spelet som på ett strålande sätt kombinerar iRacing med Gran Turismo. Project Cars är något så unikt som en hårdhudad, fullfjädrad simulator som inte skrämmer bort ickeinitierade. Det är dynamiskt, omfattande, utmanande, välfyllt och ursnyggt. Vi rekommenderar att du matchar ditt Project Cars till Playstation 4 med en T300RS-ratt från Thrustmaster för en superb upplevelse bakom ratten på 74 av tidernas coolaste racingkärror.

Gamereactors Köpguide: Playstation 4

(05) Alien: Isolation (Sega)
Strategikungarna bakom titlar som Rome: Total War och Viking: Battle for Asgard övergav den genomtänkta skrivbordstaktik de blivit kända för och levererade lite hederlig superskräck. Resultatet var ett spel som ingöt nytt blod i hela genren. Isolation var rysligt, rysligt snyggt, innehöll ett perfekt orkestrerat tempo och en sanslöst lyckad atmosfär. Fjolårets bästa spel enligt oss på Gamereactor och ett givet köp för dig som saknar spel som Silent Hill och Resident Evil.

Gamereactors Köpguide: Playstation 4

(06) Far Cry 4 (Ubisoft)
Ubisofts ultraköttiga, smockproppade supercharter till Himalaya var större, svårare och mer minnesvärt än föregångaren och lockar oss alla på regelbunden basis att återvända. Detta är en otrolig sandlåda som erbjuder mängder och åter mängder av möjligheter, njutbar frihet och ursnygg grafik.

Gamereactors Köpguide: Playstation 4

(07) Child of Light (Ubisoft)
Drömskt, vackert, originellt och utmanande. Ubisofts haussade plattformsäventyr var en spelbar saga och ett spel som för vår del kom från ingenstans. Child of Light är tillsammans med indiespel som Limbo, Journey, Braid och Ori and the Blind Forest några av våra mest minnesvärda favoriter.

Gamereactors Köpguide: Playstation 4

(08) The Wolf Among Us (Telltale)
Fjolårets mest unika, spännande och stilfullt berättade äventyr producerades av teamet bakom det episodbaserade mästerverket The Walking Dead och trollband hela redaktionen. Det är verkligen härligt att se hur välmående äventyrsgenren är nu igen efter åratal av sömnig slentrian.

Gamereactors Köpguide: Playstation 4

(09) NBA 2K15 (Take 2)
Visual Concepts idiottjusiga basketsimulator har verkligen aldrig varit bättre än till Playstation 4 och det har under våra långa spelsessioner nästan varit svårt att se skillnad på spelet och en riktig basketmatch, så nära verkligheten har utvecklarna kommit under de 15 år som de pysslat med att försöka simulera världens bästa bollsport.

Gamereactors Köpguide: Playstation 4

(10) Watch Dogs (Ubisoft)
Ubisofts expansiva Grand Theft Auto-klon var proppfyllt med mumsiga kvalitetsgener från bland annat Assassin's Creed och Splinter Cell och står sig som ett av våra favorittitlar till den nuvarande generationen. Atmosfären var sanslöst bra och hacking-biten hade vävts in snyggt i såväl koncept som story/spelvärld.

Köpguiden till PC: LÄNK!

Köpguiden till Wii U: LÄNK!

Köpguiden till Xbox One: LÄNK!



Loading next content