Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
artiklar

Jonas väljer ut E3-mässans 10 bästa trailers

E3 är slut sedan en knapp vecka tillbaka och redaktör Mäki har nu vaskat fram mässans tio bästa trailers...


För runt en vecka sedan rasade E3 som värst och nu har jag hunnit smälta allt som visades på världens viktigaste spelmässa. För oss som inte är på plats och får klämma på spelen som våra lyckliga utsända i GRTV-teamet, så är det såklart trailers som är höjdpunkterna, och därför har jag nu korat de tio bästa som visades under E3. Det säger alltså inte nödvändigtvis något om hur hett spelet är - bara hur bra trailern är. Nu kör vi!

10. Uncharted 4: A Thief's End
Playstation 4
Naughty Dog gjorde sig redo att visa upp mer gameplay från Uncharted 4: A Thief's End. Även om jag inte blåstes av stolen på samma sätt som när tidigare delar i serien visats, så är det med sedvanligt hantverk de visar den ena scenen galnare än den andra i vad som tycks bli en hisnande äventyrsbergodalbana. När den slutar infinner sig direkt ett okuvligt sug att få spela själv, precis som det ska vara.

9. Just Cause 3
PC, Playstation 4, Xbox One
En kollektiv redaktion satt och gapade när Just Cause 3-trailern dundrade igång. Det var Mathias Holmberg som först fick mål i munnen och utbrast: "Michael Bay - The Movie". Och visst, det är exakt så det känns när denna dundersmocka till trailer dundrar igång och gör en alldeles svettig av de osannolika actionscenerna.

8. Final Fantasy VII: Remake
Playstation 4
Vi fick egentligen inte se något av värde, och det tog ett litet tag innan fansen vågade tro att vad de såg var just vad de hoppades på, men jodå. Snyggt uppbyggt och sakta men säkert stod det klart att Final Fantasy VII är tillbaka igen, det förmodligen mest mytomspunna spelet i serien - och Square Enix lyckades bevisa att de fortfarande är mästare på förrenderad grafik.

7. Recore
Xbox One
Microsofts första och kanske största överraskning under E3 var Recore, vilket utvecklas av Keiji Inafune (skapare av bland annat Mega Man, Onimusha, Dead Rising och Lost Planet). Som väntat ser det otroligt mysigt ut och trailern som skapats för E3 kändes som något självaste Studio Ghibli kunde ha knåpat ihop om de gjorde 3D-grafik. Och det är en komplimang som heter duga. Hur spelet blir återstår att se, men ingen kan ta ifrån trailern att den var fantastisk.

6. Unravel
PC, Playstation 4, Xbox One
Det dräller inte direkt av spel som utspelas i Sverige, och det är ännu färre som gör det i Norrland. Detta ska Unravel ändra på, där vi får följa en liten garndocka på äventyr i en värld inspirerad av Västerbotten. Det är så otroligt charmigt, svenskt, väldesignat och ser till råga på allt riktigt roligt ut. En riktig feelgood-trailer som förmodligen är den jag sett flest gånger av alla på den här listan.