Svenska
Gamereactor
artiklar

Viktigast på Gamescom 2011

Så har världens näst största spelmässa avslutats. Vi fanns såklart på plats och guidar nu Gamereactors läsare till de tio viktigaste händelserna under årets Gamescom-mässa...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Europa största och världens näst största spelmässa avslutades i helgen. Gamereactor hade fullt av folk på plats som har bevakat, spelat, intervjuat och insupit atmosfär, vilket kommer mynna ut i massor av skön läsning för er läsare. Men självklart skedde även en hel del utannonseringar och andra viktiga händelser. Händelser som kunde vara svåra att uppfatta i det virrvarr av information som stora spelmässor utgör.

Därför har vi på Gamereactor som de vänliga själar vi är nu tagit tillfället i akt att utse de tio viktigaste händelserna (utan inbördes rangordning) som skedde under mässan. Så passa på att informera dig ordentligt och bli den pålästa gamer du så väl förtjänar att vara.

Viktigast på Gamescom 2011

Prissänkt Playstation 3 - Har du fortfarande inte skaffat dig en Playstation 3? Så passa på att göra det nu...

Detta är en annons:

Resistance till PS Vita - Sony fortsätter sin satsning på stenhård action till PS Vita, och under Gamescom utannonserades ett nytt Resistance.

Cole blir nedladdningsbar - Sony lät under Gamescom utannonsera ett nedladdningsbart Infamous-spel. Med vampyrer!

Viktigast på Gamescom 2011
Kön till svenskutvecklade Battlefield 3 var lång. Efter någon timme luktade folksamlingen stämningsfullt och passande nog precis som ett kompani efter tredje dagen i fält.

Nintendo släpper ny Wii-modell - Trodde du att Wii var så liten att den inte kunde göras om? Tänk om.

Detta är en annons:

Massor av minne i PS Vita - Är du orolig över prestandan i PS Vita? Det är i alla fall inte Sony...

Tekken till Nintendo 3DS - Det finns redan en bra version av Street Fighter IV och snart kommer ännu mer förstklassig fighting till Nintendo 3DS sedan Namco utannonserat Tekken 3D Prime Edition. Kolla in de första bilderna.

De första Borderlands 2-bilderna - Gearbox hade vänligheten att visa de första Borderlands 2-bilderna under Gamescom-mässan.

Viktigast på Gamescom 2011
Provspelare av Star Wars: The Old Republic. När speltiden gick ut utbröt tumult och strider med hemmagjorda ljussablar.

War of the Roses utannonserat - Svensk medeltidsaction med riddare, borgare och sturskna hästar. Kan det vara något?.

Ninja Theory om Devil May Cry - Under pågående Gamescom lät Ninja Theory bekräfta något om DMC Devil May Cry som inte föll i helt god jord bland Gamereactors läsare.

Viktigast på Gamescom 2011
Utanför kön till The Legend of Zelda: Skyward Sword fick mässbesökarna skriva sina födelsedagshälsningar till den nu 25 år gamla spelserien. Självklart finns Gamereactors lyckönskningar på väggen.

Vi träffar 343 Industries 3 - GRTV-teamet fick sig en pratstund med 343 Industries för att få höra med deras egna ord vad vi har att vänta från Halo: Combat Evolved Anniversary.

Viktigast på Gamescom 2011
Dance Central 2 visas upp med hjälp av svettigt PR-folk. De kvinnliga dansarna visade betydligt mer hud än de manliga, men vi gissar på att det bara var en slump...


Loading next content