Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
artiklar

Fem lästips med hjältarna från The Defenders

Har du precis kollat klart på Netflix nya serie The Defenders, men känner ett starkt sug efter mer? Inga problem! Kenny bjuder på fem stekheta lästips!


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Har du precis kollat klart på Netflix nya serie The Defenders, men känner ett starkt sug efter mer? Inga problem! Här är fem snabba tips på riktigt bra serietidningar tillsammans med hjältarna från Marvels nya superhjältegrupp. Dessa tips är även perfekta för dig som inte har läst amerikanska serietidningar tidigare, men som är sugen på att prova:

DAREDEVIL
Brian Michael Bendis / Alex Maleev / 2001

Det finns väldigt många serietidningar med Daredevil som jag skulle kunna rekommendera, men till den här listan så väljer jag att lyfta fram den med författaren Brian Michael Bendis bakom spakarna. Tillsammans med Alex Maleevs konstnärliga illustrationer så bjuder Bendis på en riktigt jordnära och mörk serie som fokuserar på balansen mellan Matts kluvna liv som advokat och superhjälte. En modern topprankad serie som Marvel hämtade väldigt mycket inspiration från innan de startade igång den aktuella Netflix-serien.

Börja här: Daredevil: Ultimate Collection Vol. 1

THE IMMORTAL IRON FIST
Ed Brubaker / Matt Fraction / David Aja / 2003
Den här serien är en av de bästa tillsammans med Marvels Iron Fist. Topp-författarna Ed Brubaker och Matt Fraction bjuder på en vass serie som skiftar mellan Danny Rands roll som The Immortal Iron Fist samtidigt som du får lära dig mer kring vad detta innebär och vilka som har haft rollen tidigare. En actionfylld och spännande serie som tar dig genom Iron Fists historia och som även innehåller David Ajas klockrena bilder som en extra bonus. Om du vill läsa något med Iron Fist så är det här ett perfekt ställe att börja på.

Börja här: The Immortal Iron Fist: The Complete Collection Vol. 1

ALIAS
Brian Michael Bendis / Michael Gaydos / 2001
Åter igen så hittar vi Brian Michael Bendis på en av listans rekommenderade serier. Serietidningen Alias, från 2001, är den serie som introducerade Jessica Jones till Marvels värld. Den här boken släpptes som en av Marvels "MAX-comics". Det här innebar att serien innehöll mer vuxenmaterial jämfört med de vanliga serierna på den tiden (tänk R-rated i filmsammanhang). Om du gillade Jessica Jones solo-serie på Netflix så är det en väldigt stor chans att det här är en serietidning som du kommer att fastna för.

Börja här: Jessica Jones: Alias Vol. 1

POWER MAN AND IRON FIST
David F. Walker / Sanford Greene / 2016
Om du är sugen på att läsa en lättläst och rolig serietidning med några av hjältarna från Marvels nya Defenders så bör du plocka upp nya Power Man and Iron Fist. Serien debuterade förra året och fokuserar på relationen mellan Luke Cage och Iron Fist när de åter igen tvingas att arbeta tillsammans. En "buddy cop"-berättelse med massor av skön humor och färgstarka karaktärsmoment.

Börja här: Power Man and Iron Fist Vol. 1: The Boys are Back in Town

DEFENDERS
Brian Michael Bendis / David Marquez / 2017
Den nya serietidningen med Marvels nya Defenders, som startade igång i lagom tid innan Netflix-serien hade sin premiär, bjöd på en riktigt stark start (läs min recension av det första numret här). Jag var väldigt övertygad om att den här serien skulle bli en simpel cash-grab från Marvels sida, men där hade jag väldigt fel. Nya Defenders är just nu en av Marvels bästa aktuella serietidningar. Så om du vill ha mer av gruppen efter att du har kikat igenom det sista avsnitten på Netflix så kan jag varmt rekommendera att du spanar in den här serien. Tyvärr så släpps inte den första boken förrän i slutet av December, men vill du läsa serien redan idag så är det väldigt lätt att köpa de separata numren i digitalt format.

Börja här: Defenders #1 (digital utgåva)