Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
artiklar

Grafikduell: Gran Turismo Sport vs Project Cars 2

Två av höstens snyggaste simracing-giganter gör upp i en tät grafikduell


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Här på Gamereactor tar vi det här med simracing på största möjliga allvar, så pass att vi ibland blir lite väl insnöade och tillbringar hela arbetsveckor med att endast diskutera däckfysik (och mata Jonas med lakritspipor). Hösten har såhär långt varit lite av ett drömscenario för oss, tack vare det faktum att Turn 10, Slightly Mad Studios samt Polyphony Digital alla släppt lös nya titlar medan Assetto Corsa och Rfactor 2 fått nya uppgraderingar. Det är underbart trevligt att älska den här typen av spel, just nu. Och just därför har vi ju också kört den här artikelföljetongen "Bensin i blodet" under de senaste fyra veckorna, där vi skrivit om allt mellan himmel och jord rörande dessa spel. Idag är det dags för nästa del, som är en snortight grafikduell mellan Gran Turismo Sport och Project Cars 2 (båda till Playstation 4, spelade på en Pro-enhet).

Bilderna är alla grabbade med PS4:ans inbyggda screenshot-system och har sparats med minsta möjliga komprimering. De är plockade i upplösningen 1920x1080p och du kan se bilderna i sin helhet genom att klicka på var och en, för att sedan klicka på det lilla förstorningsglaset.

Vilket av dessa två spel anser du vara det snyggaste?