Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
artiklar

Skynda fynda på Black Friday

Lönen har ju passande nog kommit lagom till Black Friday och vi tipsar om kanonfina erbjudanden som du idag har möjlighet att nyttja...


Facebook
TwitterReddit

• 65" Smart TV med knivskarp SuperUHD-upplösning hos Net on Net
Sugen på att haka på 4K-tåget och uppleva vad allt snack om HDR handlar om? Då har Net on Net ett riktigt kap åt dig idag med LG 65SJ800V. En 65 tum stor TV med suverän bild och färgåtergivning som gör att dina Playstation 4 Pro- och Xbox One X-spel verkligen kommer till sin rätt, och som du nu kan spara flera sköna tusenlappar på.

• Xbox One S 500GB inkl Rocket League, Overwatch och 3 månader XB Live hos Mediamarkt
Tyska Mediamarkt har dragit ned på dryga tusenlappen för en Xbox One S-enhet med både Rocket League och Overwatch samt tre månaders Xbox Live Guld. Med tanke på att båda dessa spel är mästerverk och du får fyra gratis spel via Xbox Live Guld varje månad innehåller detta paket allt du behöver för 2222 kronor.

• Seagate Extern Hårddisk Game Drive PS4 2TB hos Webhallen
Seagate levererar en extern hårddisk designad specifikt för Playstation 4 i blått och svart. Hårddisken är på stabila två terabyte oh erbjuder alltså gott och väl det lagringsutrymme du kan tänkas behöva, även med stora Playstation 4 Pro-titlar.

• Nvidia Shield TV+ spelkontroll hos Elgiganten
Sugen på bärbart men känner inte riktigt att Nintendo har det du efterfrågar samt tycker att PS Vita är för död för din smak? Då är det såklart Nvidia Shield du ska satsa på, och den handlar du idag billigt hos Webhallen.

• AMD Ryzen 7 1800X Processor hos Komplett
Det här med processorer förbises ofta när datorer ska byggas eller uppdateras och tenderar att bli något av en flaskhals. Just nu säljer Komplett den oförskämt kapabla AMD Ryzen 7 1800X som ger direkt hutlös prestanda, just nu med 26% av prislappen bortskalad. Lyxa till det med en knäpptyst vattenkylning och bli en lyckligare gamer.

• Star Wars-kläder för halva priset hos Gamestop
Klart du behöver en tramsig Star Wars-jultröja. Och några tishar med för den delen. Idag köper du Star Wars-kläder för halva priset hos Gamestop.

• OnePlus 5 / Dual-Sim / 128GB - Slate Gray hos Webhallen
Det har gått som en raket för OnePlus vars smartphones befriade från störigt shovelware och mastiga prestanda snabbt blivit favoriter. Med femman har de överträffat sig själva och levererar ett våldsamt snyggt och kapabelt stycke hårdvara som du idag kan få för acceptabla pengar.

• Playstation Plus: Helårsprenumeration hos Playstation Store
Det är svårt att tänka sig ett enskilt bättre sätt att få ut mesta möjliga ur din Playstation 4 än Playstation Plus. Det ger dig all multiplayer, rabatter och gratis spel varje månad. Unna dig ett helår och få ett roligare Playstation-år.

• Nintendo, World of Nintendo, Mario Mini RC Racer hos CDON
Vad kan väl vara bättre än Mario Kart? Det skulle väl möjligen vara en riktig Mario i en kart att köra omkring med hemma till husdjurens stora förtjusning. Just nu är det halva priset på CDON och vi tycker helt klart du är förtjänt att unna dig.

• Puyo Puyo Tetris hos Webhallen
Ett av de roligaste partyspelen till Nintendo Switch - och som dessutom är lika roligt för den ensamme - är Puyo Puyo Tetris. Varför inte slå till idag när det är riktigt billigt så har du något som kommer underhålla på resande fot såväl som hemma framför TV:n med soffan fylld av polare.

• Gran Turismo Sport hos Playstation Store
Det blev en mestadels hyllad återkomst för Gran Turismo Sport som fungerar som ett slags reboot för Polyphony Digitals anrika racingserie. Känner du dig ens det minsta sugen på att tukta asfalten kan du nu köpa detta bara månaden gamla spel för halva priset i samband med Black Friday.

• 55" OLED-TV med otrolig färgåtergivning hos Net on Net
Den närmast vanvettigt kompetenta LG OLED55B7V finns just nu att fynda billigt hos Net on Net, och den erbjuder såklart allt du rimligen kan begära såsom 4K och HDR på 55 knivskarpa tum. Här har den kräsne chansen att spara en rejäl slant samtidigt som livskvaliteten höjs. Rejält.