Svenska
Gamereactor
artiklar

Gamereactors läsare korar: Årets besvikelse 2017

Vi har sammanställt och kommenterat Gamereactors läsares val av spelen som i slutändan blev 2017 års värsta besvikelser...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Redaktionen har sagt sitt, vi korade våra största besvikelser under fjolåret redan förra månaden och nu har turen kommit till er att avslöja vilka spel ni hoppades på, men som inte alls levererade. Ettan och tvåan hade den tveksamma äran att vara fullkomligt överlägsna, men sedan blev det jämnare. Det var för övrigt även snubblande nära att en mycket känd krigsserie som i år återvände till andra världskriget tog sig in. Två av spelen i listan har vi på redaktionen gett mycket fina betyg, men det är ju lite tjusningen med olika smak. Här är spelen som absolut inte levererade vad ni väntat.

Gamereactors läsare korar: Årets besvikelse 2017

(5) Horizon: Zero Dawn / Klicka här för att läsa recensionen
Det är hårda bud för Horizon: Zero Dawn som på många håll hyllats rejält och som flera av oss på redaktionen anser vara ett av årets bästa äventyr. Chansen är såklart god att detta spel även kommer dyka upp på mer positiva listor framledes. Med bara en rösts marginal fick Aloys äventyr den tveksamma äran precis före Call of Duty: WWII.

Gamereactors läsare korar: Årets besvikelse 2017
Detta är en annons:

(4) Ghost Recon: Wildlands / Klicka här för att läsa recensionen
Det här blev en rejäl vattendelare när det släpptes, där somliga hävdade att det var helt fantastiskt, medan andra inte alls uppskattade vad Ubisoft gjort med Ghost Recon-serien. Vi på redaktionen höll faktiskt med om att det inte alls levererade utan som bäst kunde kallas medelmåttigt, där det mesta av underhållningen under våra många och långa recensionspass kom åt att vi skrattade åt spelet istället för med det. Tydligen hade ni samma upplevelse och hade trott på betydligt mer än såhär.

Gamereactors läsare korar: Årets besvikelse 2017

(3) Destiny 2 / Klicka här för att läsa recensionen
När Destiny släpptes var det många som förundrades över hur makalöst innehållslöst det var. Vad hade Bungie egentligen gjort under alla dessa år? Till del två utlovades dock bot och bättring där alla föregångarens fel skulle rättas till. Så blev det dock absolut inte och under hösten har Bungie med närmast kirurgisk precision retat upp sina fans och sitt community och vi är faktiskt inte helt förvånade över att se hur högt Destiny 2 placerade sig för er läsare.

Gamereactors läsare korar: Årets besvikelse 2017
Detta är en annons:

(2) Star Wars Battlefront II / Klicka här för att läsa recensionen
Det har inte varit lätt för EA med Star Wars Battlefront. Redan föregångaren var med i den här kategorin 2015, och nu är uppföljaren också här. Mycket beror säkerligen på att EA trevligt nog tog bort de svindyra säsongspassen, men ersatte dem med ett "pay to win"-inspirerat system och ovanligt grisiga mikrotransaktioner som möjligen hade varit godtagbara om detta varit ett gratisspel. Några av er påpekade dock att spelet faktiskt inte är sådär övermåttans inspirerat i allmänhet heller med usla menyer och trist spelbarhet.

Gamereactors läsare korar: Årets besvikelse 2017

(1) Mass Effect Andromeda / Klicka här för att läsa recensionen
EA får den tveksamma äran att ha levererat de två värsta besvikelserna under 2017. Och det med god marginal dessutom. Mass Effect Andromeda fick rent av drygt en tredjedel av alla röster ensamt, så det var stor enighet om att inget spel gjort mindre för att tillfredsställa fansen än detta haveri. Bioware jobbade hårt för att lappa ihop det oinspirerade slarvspelet som följde upp en av världens mest älskade rollspelstrilogier, men man får som bekant bara en chans till ett första intryck - och det var helt enkelt inte bra. Mass Effect är värd en bättre behandling än såhär och vi förstår verkligen ert val.



Loading next content