Svenska
Gamereactor
artiklar
Spider-Man

Spandex-baserade önskedrömmar inför Spider-Man

Varför använda en dräkt när man kan välja bland flera? Genom åren har spindeln svingat sig fram i många kostymer och bland dessa vill Henke se ett par särskilda...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För bara någon dag sedan fick vi veta mer smaskiga detaljer om Insomniac Games stekheta titel Spider-Man. Bland annat fick vi veta att det släpps redan i september vilket får mig att svettas av längtan. Bara tanken av att få svinga mig fram över Manhattan i ett välutvecklat spel gör mig fullkomligt tokig. Tänk dessutom att få göra det i mina favoritdräkter...

Spider-Man 2099
Miguel O'Haras kostym har jag alltid varit småförälskad i. En läcker dräkt som skriker futuristisk design och jag älskar att dräkten dessutom pulserar tack vare materialet den är gjord av. Jag gillar dessutom att döskallen får dräkten att inte se så heroisk ut samtidigt som nätet under armarna är en skön nickning till den mer traditionella kostymen av Steve Ditko.

Spider-Man

Ultimate Spider-Man (Miles Morales)
Berättelsen som Brian Michael Bendis kickade igång 2011 är en av de mest imponerade serierna som gjorts på senare år med en nyskapad karaktär. Miles Morales har växt ordentligt sen dess och är numera en mycket omtyckt hjälte av Marvel-fansen. Även denna dräkt är makalöst tjusig där det svarta tillsammans med det röda skapar en läcker färgkombination.

Spider-Man
Detta är en annons:

Superior Spider-Man
Efter att Doctor Octopus besegrade Spider-Man och tog över hans kropp i en bitvis väldigt mörk berättelse tog han även sig friheten att skapa en ny dräkt. Kostymen känns betydligt mer ondskefull än den originella och tack vare tentaklerna på ryggen känns den passande till skurken. Detta är definitivt en version jag vill svinga mig fram med.

Spider-Man

Future Foundation
Efter att Human Torch gick bort anslöt sig Spidey till denna grupp med en helt ny dräkt. Tack vare sitt speciella material kan den aldrig bli smutsig och med bara tanken kan han ändra sitt utseende för en särskild situation. Jag gillar hur som helst det svarta kombinerat med det vita och uppskattar att man valde att göra ögonen svarta och inte tvärtom. Detta eftersom det gör kostymen mer unik.

Spider-Man
Detta är en annons:

Spider-Man Noir
Jag är oerhört svag för noir-designen... Det är en passande version efter årtalet som berättelserna med karaktären utspelar sig i. Den lär därför inte passa in särskilt väl i spelet men det är svårt att inte vilja hoppa från skyskrapa till skyskrapa iklädd denna mörkare dräkt från den stora depressionen.

Spider-Man

Iron Spider Armor
När Civil War bröt ut och Tony Stark rekryterade Petar Parker gav han honom en uppgraderad dräkt (som vi också får se i Infinity War snart). Med tre tentakler kan han få lite extrahjälp samtidigt som dräkten tillåter honom att sväva sig fram. En härlig design som visar vad en Iron Man-inspirerad dräkt kan se ut på spindeln.

Spider-Man

Symbiote
Naturligtvis kan man inte släppa en Spider-Man-titel utan att inkludera möjligheten att spela som den mörkare versionen av hjälten. Någon introduktion till dräkten tror jag inte behövs och någon förklaring känns nästan överflödigt här.

Spider-Man

Stealth Suit
När Peter var tvungen att anpassa sig efter Hobgoblins soniska skrik skapade han denna dräkt för att göra sig osynlig i dessa miljöer. Den har i sin tur även använts av Kaine Parker med lite annorlunda design. Båda dräkterna är tjusiga och jag bryr mig inte mycket om jag inte får chansen att spela som både, men jag kräver att få spela iförd någon av versionerna.

Spider-Man

The Amazing Spider-Man
Här kan jag tänka mig att många av er läsare inte lär hålla med mig. Jag gillade dock dräkten som Peter bär i filmen och jag gillade den även i licensspelet som släpptes i samband med filmen. Att få chansen att klä mig i denna kostym hade därför gjort mig väldigt, väldigt nöjd.

Spider-Man

Original Suit
Jag har läst många som uttryckt sitt missnöje med den dräkten som Insomniac Games gjort till spelet. Många av er gillar inte den vita spindeln och jag förstår många irritation. Å ena sidan anser jag inte att den är så hemsk som många andra gör. Å andra sidan anser jag att det bör finnas ett alternativ för den som vill spela som den mer traditionella Spider-Man. Därför känns det givet att jag ska kunna svinga runt mellan skyskraporna iklädd de röda och blåa färgerna.

Spider-Man

Relaterade texter

5
Spider-Man Remastered ändras efter kritik

Spider-Man Remastered ändras efter kritik

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har varit uppmärksammat att Spider-Man Remastered släpps till Playstation 5, en uppfräschning av ett blott två år gammalt spel, där uppgraderingen inte ingår för den...



Loading next content