Svenska
Gamereactor
artiklar

Veckans serietips (V28)

Nya stekheta releaser med Spider-Man, X-23 och Nova. Här är serietidningarna vi rekommenderar den här veckan!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
Veckans serietips (V28)

Veckans serietips är en artikelserie där vi på Gamereactor presenterar ett gäng av vassa lästips för dig som läser, eller vill börja läsa, serietidningar. Allt från nya spännande releaser till schyssta deluxe-utgåvor och klassiska berättelser. Den här veckan så bjuds på fräscha nystarter med Spider-Man, Superman och X-23. Sen så lyfter vi fram två samlingsutgåvor med Nova och duon Archer & Armstrong från Valiant Comics:

Veckans serietips (V28)

AMAZING SPIDER-MAN #1
Nick Spencer / Ryan Ottley / Marvel
Den här veckan så startar ett helt nytt kapitel för vår käre spindelman, och författaren Nick Spencer (Superior Foes of Spider-Man, Ant-Man) är på plats för att kicka igång spektaklet. Det första numret i serien sätter grunden för Peter Parkers framtid på ett riktigt underhållande och bra vis, och tidningen bjuder dessutom på en överraskning som fansen länge har trånat efter. Om du gillar Marvels nätskjutande hjälte så är veckans nystart ett varmt rekommenderat inköp.

Detta är en annons:
Veckans serietips (V28)

SUPERMAN #1
Brian Michael Bendis / Joe Prado / Ivan Reis / DC
Det är dags för starten av en helt ny serie tillsammans med Superman. Brian Michael Bendis (Ultimate Spider-Man, Alias, Daredevil) har precis avslutat sin senaste mini-serie Man of Steel, där mannen av stål (självklart) hade huvudrollen. Veckans nya Superman-serie följer händelserna i Bendis mini-serie och tar Superman till nya höjder i DC:s serievärld. Missa inte det första numret av veckans nya debut om du gillar Superman och Bendis tidigare verk.

Veckans serietips (V28)

X-23 #1
Mariko Tamaki / Juan Cabal / Marvel
Klonad efter Wolverine, tränad för att bli ett mordiskt vapen, och bärandes titeln som hjälte efter hennes tid som en X-Men. Det här är Laura Kinney, aka X-23. Den här veckan så ser vi författaren Mariko Tamaki bakom spakarna för X-23:s nya serie. Här får vi se hur hjälten tar sina första steg mot en ny resa, tillsammans med sin syster och deras husdjur, där målet är att förhindra alla typer av experiment som efterliknar den tortyr som hon själv blev utsatt för. En riktigt stabil start för den nya serien ihop med Wolverines unga motsvarighet.

Detta är en annons:
Veckans serietips (V28)

SHE COULD FLY #1
Christopher Cantwell / Martin Morazzo / Dark Horse
Den här nya serien, från seriebolaget Dark Horse, följer den smått störda femtonåringen Luna efter att hon bevittnade världens (just nu) största händelse. I Chicago så såg en stor folkmassa, inklusive Luna, när en kvinna flög upp till himlen och exploderade. Ingen vet vem hon var, hur hon kunde flyga, eller vad som egentligen hände. Den här blir starten på Lunas nya besatthet, där hon gräver sig ner i både rykten och konspirationsteorier, men frågan är om svaren kommer att kunna befria Luna från hennes galna sinne.

Veckans serietips (V28)

NOVA (ABNETT & LANNING) - COMPLETE COLLECTION VOL. 1
Dan Abnett / Andy Lanning / Olika illustratörer / Marvel
Om du är sugen på att dyka ner i lite serieläsning tillsammans med den kosmiska Marvel-hjälten Nova så är den här boken ett väldigt bra alternativ. Den här boken samlar alla de första numren av serien med Nova som skrevs av Dan Abnett och Andy Lanning (en duo som är kända för sina serier med Guardians of the Galaxy och fler episka rymdäventyr i Marvels serievärld). Den första boken i serien går snart att köpas hos svenska bokhandlare och innehåller ca 500-sidor för runt 300kr.

Här kan du hitta boken!

Veckans serietips (V28)

A+A: THE ADVENTURES OF ARCHER AND ARMSTRONG - DELUXE EDITION
Rafer Roberts / Olika illustratörer / Valiant
Den senaste serien tillsammans med Valiants komiska äventyrsduo, Archer och Armstrong, har nu släppts i en läcker deluxe-utgåva. Den här boken är perfekt för dig som vill bekanta dig med några av Valiant Comics främsta ansikten och som samtidigt är sugen på att bläddra i en skön komediserie i sommarsolen. Den här samlingsutgåvan (i hårdpärm) finns snart tillgänglig hos vanliga svenska bokhandlare för ca 430kr, och bjuder på strax över 350-sidor inklusive en del tidigare opublicerat bonusmaterial.

Här kan du hitta boken!



Loading next content