Svenska
Gamereactor
artiklar

Veckans serietips (V29)

He-Man och gänget möter hjältarna från Injustice, och Captain Marvel får en helt ny serie. Här är serietidningarna vi rekommenderar den här veckan!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
Veckans serietips (V29)

Veckans serietips är en artikelserie där vi på Gamereactor presenterar ett gäng av vassa lästips för dig som läser, eller vill börja läsa, serietidningar. Allt från nya spännande releaser till schyssta deluxe-utgåvor och klassiska berättelser. Nysläppta serier hittar du hos Comixology (för digitala serier) eller Comics Heaven (för fysiska serier). Den här veckan så bjuds det på tips med bland annat Captain Marvel, Fantastic Four och He-Man:

Veckans serietips (V29)

THE LIFE OF CAPTAIN MARVEL #1
Margaret Stohl / Carlos Pacheco / Marvel
Carol Danvers var bara en helt vanlig tjej från förorten i Boston. Det här förändrades ganska så hårt efter att hon stötte på en rymdhjälte från Kree, som gav henne mäktiga superkrafter. Idag så är Carol igenkänd som Captain Marvel. Ledare över grupperna Avengers och Alpha Flight. Men när vår hjälte helt plötsligt får ångestattacker så börjar hon minnas något som hon länge hade förträngt, och hon blir nu tvungen att återvända hem igen för att ta reda på vad allt egentligen betyder. Missa inte veckans debut av den nya miniserien (i fem delar) med den snart bioaktuella superhjälten Captain Marvel.

Detta är en annons:
Veckans serietips (V29)

INJUSTICE VS MASTERS OF THE UNIVERSE #1
Tim Seeley / Freddie Williams II / DC
Den här veckan så släpps det första numret av Injustice vs Masters of the Universe. En serie som bjuder på action tillsammans med hjältarna från både Injustice och He-Man. Hjälten He-Man har länge bekämpat terror och ondska, och han vet värdet av att slåss för frihet. Så när en grupp hjältar från Injustice-dimensionen kontaktar honom för att assistera i kampen mot Supermans diktatur så svarar han självklart "ja". Tillsammans med Batman så blir nu He-Man tvungen att leda en grupp hjältar mot Superman. En fiende som hjältarna från Eternia sent kommer att glömma. Om du gillar He-Man och/eller fighting-spelet Injustice så är debuten av den här nya serien ett måste att plocka upp.

Veckans serietips (V29)

CLANKILLERS #1
Sean Lewis / Antonio Fuso / Aftershock
Den här nya serietidningen från Aftershock Comics beskrivs som det galna styvbarnet av Game of Thrones, Braveheart och Kick-Ass. Författaren Sean Lewis tar läsarna till ett fantasifullt Irland fullt av klaner, krigare, monster och mystik. Här blir vi introducerade till Finola. Dotter till en klankung som enbart strävar efter mer makt. Men Finola har tröttnat på allt tjafs om makt, klaner och deras fejder. Så hon beger sig ut på en resa, tillsammans med en vän, för att lösa problemet. De ska döda alla klaner en gång för alla.

Detta är en annons:
Veckans serietips (V29)

MARVEL TWO IN ONE - TRADE PAPERBACK VOL. 1
Chip Zdarsky / Jim Cheung / Valerio Schiti / Marvel
Marvel Two-In-One har varit en av Marvels bästa serier nu på senare tid, och den första fysiska bokutgåvan släpps den här veckan. Serien följer The Thing och Human Torch när de beger sig ut på ett uppdrag genom Marvels djupa universum för att hitta sina förlorade familjemedlemmar (som har varit försvunna sedan slutet av eventet Secret Wars från 2015). En spännande, känslosam och färgglad serie som du borde spana in om du gillar sci-fi-äventyr. Den första boken i serien finns snart att köpas hos vanliga svenska bokhandlare för runt 170kr.

Här kan du köpa boken!

Veckans serietips (V29)

SKAAR: THE SON OF HULK - THE COMPLETE COLLECTION
Greg Pak / Christos Gage / Olika illustratörer / Marvel
Har du varit sugen på att lära dig mer om Hulkens förbannade son, som blev kvarlämnad på Sakaar efter händelserna i Planet Hulk, så är den här nysläppta samlingen ett perfekt inköp för dig. Boken innehåller över 400-sidor av serieläsning där bland annat den välkända Hulk-författaren Greg Pak (Planet Hulk, World War Hulk) är med bland flera kapitel. Missa inte den här boken om du är sugen på actionfylld och lite annorlunda läsning som involverar Marvels gröna och arga monster. Boken finns snart hos svenska bokhandlare för ca 310kr

Här kan du köpa boken!

Veckans serietips (V29)

UNCANNY X-MEN - OMNIBUS VOL. 1
Chris Claremont / John Byrne / Len Wein / Dave Cockrum / Marvel
Det är dags att lyfta fram en av Marvels riktigt klassiska serier här i veckans serietips. Den här feta omnibus-utgåvan med X-Men innehåller den nystart, från 1976, som gav nytt liv till teamet efter att författaren Chris Claremont tog över som huvudförfattare. Och där karaktärer som Storm, Colossus och Nightcrawler hade sin debut. Den här boken innehåller mängder av spännande, kvalitativa och klassiska serier med mutantgänget, och är ett måste för dig som vill samla det bästa med X-Men. Boken går fortfarande att få tag på hos svenska bokhandlare för runt 780kr. Missa inte det om du gillar X-Men och vill ha ett läckert tillskott i samlingen.

Här kan du köpa boken!



Loading next content