Svenska
Gamereactor
artiklar

Veckans serietips (V32)

Fantastic Four återvänder till Marvels serier och Suicide Squad anfaller Atlantis. Här är veckans hetaste serietidningar!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
Veckans serietips (V32)

Veckans serietips är en artikelserie där vi på Gamereactor presenterar ett gäng av vassa lästips för dig som läser, eller vill börja läsa, serietidningar. Allt från nya spännande releaser till schyssta deluxe-utgåvor och klassiska berättelser. Nysläppta serier hittar du hos Comixology (för digitala serier) eller Comics Heaven (för fysiska serier). Den här veckan så listar vi ett gäng av spännande nysläpp från både Marvel och DC. Med karaktärer som Red Hood, Fantastic Four och Suicide Squad i huvudrollerna:

Veckans serietips (V32)

FANTASTIC FOUR #1
Dan Slott / Olika illustratörer / Marvel
Sedan slutet av eventet Secret Wars (2015) så har Reed och Sue Richards (och deras barn) varit försvunna från Marvels serietidningar. Men den här veckan så är det dags att ta det första steget mot Fantastic Fours efterlängtade återförening. Spider-Man-författaren Dan Slott tar rodret bakom den fantastiska fyrans nya debut, ihop med ett gäng av riktigt talangfulla illustratörer, och bjuder på ett extra tjockt nummer. Det perfekta inköpet för dig som har saknat Fantastic Fours närvaro under de senaste åren.

Detta är en annons:
Veckans serietips (V32)

THE SANDMAN UNIVERSE #1
Olika författare / Olika illustratörer / Vertigo / DC
Om du är ett fan av Niel Gaimans serie Sandman så är den här nya titeln från Vertigo (DC) ett måste bland dina inköp den här veckan. The Sandman Universe #1 är nämligen ett introduktionsnummer inför fyra nya serietidningar som kommer att baseras i samma värld som Gaimans Sandman-serie. Det går dessutom alldeles utmärkt att starta här om du är en helt ny läsare, då den här serien fokuserar på att lägga upp grunden inför de nya serierna som är på ingång. Gör dig redo för en värld fylld av häftiga karaktärer och hemska mardrömmar nu när vi tar det första steget mot att expandera Gaimans mystiska serievärld.

Veckans serietips (V32)

RED HOOD AND THE OUTLAWS #25
Scott Lobdell / Trevor Hairsine / DC
Veckans nummer av Red Hood and the Outlaws bjuder på en episk strid där allt står på spel för Batmans ex-Robin Jason Todd. Red Hood har brutit sitt löfte till Batman... han har dödat igen. Så Jason ställs nu framför en arg och förråd Batman, och allt resulterar i en riktigt vass läsupplevelse för oss fans. En tung och maffig konfrontation mellan två DC-favoriter som du inte får missa om du är ett fan av Batman och Red Hood.

Detta är en annons:
Veckans serietips (V32)

SUICIDE SQUAD #45 (Sink Atlantis, Part 1)
Rob Williams / Dan Abnett / Jose Luis / DC
Aquamans kungarike Atlantis har nu blivit en del av världsmakterna på land, men det är inte alla som tycker att det här är en särskilt bra idé. Så gruppen Suicide Squad har fått i uppdrag att sänka tillbaka den gigantiska staden ner till havets mörka och djupa botten. Men frågan är om de kommer att lyckas med livet i behåll. Veckans nummer av Suicide Squad startar crossover-berättelsen Sink Atlantis, som kommer att ställa Task Force X mot DC:s tunga havskonung. Missa inte det!

Veckans serietips (V32)

SPIDER-MAN: KRAVENS LAST HUNT - DELUXE EDITION
J.M. Dematties / Mike Zeck / Marvel
Den här klassiska Spider-Man-berättelsen släpps nu i en läcker deluxe-utgåva. Kravens Last Hunt är en serie som ofta klassas som en av Spider-Mans absolut bästa. Berättelsen skrevs av J.M. Dematties, tecknades av Mike Zeck och släpptes första gången 1987. Kravens Last Hunt är dessutom väldigt mörk i tonen jämfört med det som läsare i regel är vana vid att hitta i en Spider-Man-serie, och det är för att Dematties först planerade att göra den hos DC med Batman och Joker. Men efter att DC tackade nej så svidade han ihop en version av berättelsen (några år senare) borta hos Marvel, med Spidey och skurken Kraven i huvudrollerna. Om du inte har läst serien ännu så rekommenderar vi varmt att du ger den ett försök, speciellt om du är ett fan av Spider-Man. Den nya deluxe-utgåvan innehåller hela huvudserien, plus lite annat smått och gott, och är din för ca 300kr.

Här kan du hitta boken!

Veckans serietips (V32)

BATMAN 66 - OMNIBUS
Jeff Parker / Olika författare / Olika illustratörer / DC
Om du är ett fan av den gamla klassiska TV-serien med Adam Wests Batman så är den här nya samlingsboken ett klockrent inköp. Denna feta omnibus-utgåva innehåller nämligen över 900-sidor med härlig komediläsning tillsammans med de lite mer färgglada versionerna av vår käre läderlapp och hans Boy Wonder. Boken innehåller 30st nummer av serien Batman 66, som startade under 2013, ihop med två andra bonustidningar. Och glöm inte bort att göra dig redo för massor av KAPOW, ZAPP och SOCK! Boken går snart att köpas hos vanliga svenska bokhandlare för ca 800kr.

Här kan du hitta boken!



Loading next content