Svenska
Gamereactor
artiklar

Veckans serietips (V43)

Sugen på ny läsning med Black Panther, Deadpool, Deathstroke eller Darth Vader? Då ska du inte missa veckans serietips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
Veckans serietips (V43)

Veckans serietips är en artikelserie där vi på Gamereactor presenterar ett gäng av vassa lästips för dig som läser, eller vill börja läsa, serietidningar. Allt från nya spännande releaser till schyssta deluxe-utgåvor och klassiska berättelser. Nysläppta serier hittar du hos Comixology (för digitala serier) eller Comics Heaven (för fysiska serier). Den här veckan så lyfter vi fram blandade serier med kända karaktärer som Deadpool, Black Panther, Darth Vader och Deathstroke:

Veckans serietips (V43)

BLACK PANTHER VS DEADPOOL #1
Daniel Kibblesmith / Ricardo Lopez Ortiz / Marvel
Det har blivit en tradition borta hos Marvel att skapa mini-serier som ställer den glappkäftiga charmknutten Deadpool mot andra av deras hjältar och skurkar. Och den här veckan så är det Black Panthers tur att byta nävar med vår käre Merc With a Mouth. Serien följer Deadpool när han är på ett uppdrag för få tag på en bit Vibranium åt en person som just nu ligger nära döden (för att offret råkade stå i vägen när Deadpool slogs mot skurken The Wrecker). Efter ett antal skuldkänslor så beger sig Deadpool mot Wakanda för att hitta metallen, men självklart så väcker anti-hjältens olämpliga beteende till sig Black Panthers uppmärksamhet. Om du är sugen på en underhållande komediserie i Marvels värld så är den här tidningen ett riktigt bra alternativ.

Detta är en annons:
Veckans serietips (V43)

SPIDER-GWEN: GHOST-SPIDER #1
Seanan McGuire / Rosi Kampe / Marvel
Efter att Spider-Gwens solo-serie fick ett avslut så var det nog många av hennes fans som fällde en liten tår. Men frukta icke! Den här veckan så släpps nämligen det första kapitlet mot hennes nya serietidning, och hennes nya alter-ego, Ghost-Spider. Tidningen är även en tie-in till serietidningen Spider-Geddon, så du som läser det aktuella Spider-Man-eventet borde definitivt plocka upp numret.

Veckans serietips (V43)

MARS ATTACKS #1
Kyle Starks / Chris Schweizer / Dynamite
De charmiga och mordiska rymdvarelserna från komedi-thrillern Mars Attacks är tillbaka den här veckan och gör sin debut hos seriebolaget Dynamite. Den här nya serien är skriven av författaren Kyle Starks (som delvis är känd för sin serietidning med Rick and Morty), så förvänta dig en lättläst och underhållande komedi om du bestämmer dig för göra ett köp.

Detta är en annons:
Veckans serietips (V43)

WHAT IF?: THOR #1
Ethan Sacks / Michele Bandini / Marvel
Marvels What If?-serier låter oss se alternativa och livförändrande händelser med några av deras mest kända karaktärer. Den här veckan, i What If?: Thor #1, så får vi se vad som hade hänt om Thor hade blivit uppväxt hos Frostgiants (efter att Odin hade dött i kriget mot isjättarna). Hur hade Thors liv sett ut, och hade hans relation med Loki varit annorlunda? Marvels What If?-serier har kastats ut med blandade resultat genom åren, men det här tidningen bjuder på både en läsvärd upplevelse och ett intressant koncept.

Veckans serietips (V43)

STAR WARS: DARTH VADER (2017) - HARDCOVER
Charles Soule / Giuseppe Camuncoli / Marvel
Vi har redan rekommenderat Charles Soule spännande, och relativt lättlästa, serietidning med Darth Vader här i veckans serietips. Men den här veckan så släpps nu en större och läckrare bokutgåva av serien. Den här boken, med hårdpärm, innehåller de tolv första numren av Soules populära Vader-serie. Ett klockrent alternativ för dig dig som samlar på Star Wars och som inte kan få nog av serier som involverar Darth Vader. Boken släpps snart hos svenska handlare och är din för runt 320kr.

Här hittar du boken!

Veckans serietips (V43)

DEATHSTROKE (TONY DANIEL) - OMNIBUS
Tony Daniel / Olika illustratörer / DC
Den här veckan så släpps en extra tjock samlingsbok som är perfekt för dig som gillar skurken Deathstroke. En fet omnibus-utgåva som samlar den kompletta Deathstroke-serien som skrevs av författaren Tony Daniel, och som var aktuell under DC:s New 52-era. Tony Daniels serie ställer Deathstroke mot en ny fiende som är ute efter att döda honom efter hans medverkan i ett topphemligt uppdrag. Ett uppdrag som redan har blivit raderat från hans minne. Och när Deathstrokes nya kamp tar honom mot Gotham City, så hamnar han dessutom i kläm med välkända ansikten som Batman och Harley Quinn. Allt serveras sen med läckra illustrationer av tecknare som Tyler Kirkham och Paolo Pantalena. Den här omnibus-boken, med 560-sidor av actionfylld läsning, finns snart hos svenska bokhandlare för runt 540kr.

Här hittar du boken!



Loading next content