Svenska
Gamereactor
artiklar

Veckans serietips (V51)

Sugen på något att läsa när du myser framför brasan med en varm choklad i handen? Spana in veckans serietips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
Veckans serietips (V51)

Veckans serietips är en artikelserie där vi på Gamereactor presenterar ett gäng av vassa lästips för dig som läser, eller vill börja läsa, serietidningar. Allt från nya spännande releaser till schyssta deluxe-utgåvor och klassiska berättelser. Nysläppta serietidningar hittar du exempelvis hos Comixology (för digitala serier) eller butiken Comics Heaven i Stockholm (för fysiska serier). Den här veckan så lyfter vi fram serier med Aquaman, Gears of War och Watchmen:

Veckans serietips (V51)

FREEDOM FIGHTERS #1
Robert Venditti / Eddy Barrows / DC
Det är dags för en ny spännande serietidning från DC Comics. Den här nystartade serien utspelas i en alternativ värld där Nazisterna vann det andra världskriget, och där motståndsrörelsen Freedom Fighters (ihop med alla andra superhjältar som trotsat Nazisterna) har blivit utrotade. Här får vi följa en ny grupp av blandade individer som bildar det nya Freedom Fighters, och deras mål mot att besegra Nazisterna en gång för alla.

Detta är en annons:
Veckans serietips (V51)

AQUAMAN #43
Kelly Sue DeConnick / Robson Rocha / Daniel Henriques / DC
Det senaste numret av DC:s Aquaman bjuder på starten av den nya berättelsen In Unspoken Waters Destiny Awaits. Starten på en ny resa för Atlantis konung med den nya författaren Kelly Sue DeConnick bakom spakarna. Ett perfekt ställe att börja läsa Aquamans aktuella serietidning på om du är sugen på mer äventyr under havet efter Aquamans solodebut på bio.

Veckans serietips (V51)

GEARS OF WAR - OMNIBUS TP VOL. 1
Joshua Ortega / Liam Sharp / Simon Bisley / DC / IDW
Det har släppts en ny samlingsutgåva som är perfekt för dig som gillar den köttiga spelserien Gears of War. Den här tjocka omnibus-boken från IDW, med mjukpärm, samlar de första tretton tidningarna av den Gears of War-serie som startade under 2008 (av DC Comics). Boken innehåller 320-sidor med massor av actionpackad och blodig läsning, och är din för runt 220kr.

Detta är en annons:

Här kan du hitta boken!

Veckans serietips (V51)

BABYTEETH: YEAR ONE - HARDCOVER
Donny Cates / Garry Brown / Aftershock
Det relativt nya seriebolaget Aftershock Comics har pumpat ut en del kvalitativa titlar sedan deras debut under 2015, och en av deras mest populära serier släpps nu i en läcker samlingsutgåva. Babyteeth följer den nördiga tjejen Sadie Ritter. En nervös sextonåring som nu ska bli mamma. Det är dock värt att notera att Sadies bebis tydligen är Antikrist, och kommer att släppa lös oändligt lidande över mänskligheten. Det här bidrar till att både en hemlig organisation (inom regeringen) och en extrem satanistisk grupp är ute efter hennes barn. Väldigt mycket stress för en nybliven tonårsmamma. Babyteeth Year One innehåller de tolv första numren av serien, samlat i en läcker bok med hårdpärm, skrivna av den nya stjärnförfattaren Donny Cates (Venom 2018, God Country). Och för runt 300 riksdaler så är den din.

Här kan du hitta boken!

Veckans serietips (V51)

MARVEL UNIVERSE BY FRANK MILLER - OMNIBUS
Frank Miller med fler författare / Herb Trimpe / Marvel
Något som de flesta av oss redan vet är att Frank Miller revolutionerade seriebranschen med hans klassiska tolkningar av Batman och Daredevil. Men om du är sugen på att få se vad som hände när Miller lekte med andra kända superhjältar så kan den här nya samlingsboken vara något för dig. Den här nya feta omnibus-utgåvan samlar ett gäng av blandade serietidningar där Miller bjuder på sina versioner av Marvel-hjältar som Spider-Man, Captain America, Wolverine, The Thing, Captain Marvel, Iron Fist och många fler. Ett måste för alla Miller-fans och ett givet köp för dig som vill bygga vidare på Marvel-samlingen. Boken finns snart att köpas hos svenska bokhandlare för runt 550kr.

Här kan du hitta boken!

Veckans serietips (V51)

BEFORE WATCHMEN - OMNIBUS
Olika författare / Olika illustratörer / DC
Before Watchmen är ett koncept som startades igång av DC under 2012 och som resulterade i ett gäng av olika serietidningar som baserades i Alan Moores Watchmen-universum. Dessa Before Watchmen-serier bjöd på blandade prequel-berättelser, från olika författare och illustratörer, och utspelades under olika perioder innan händelserna i huvudserien. Många av dessa serier bjöd faktiskt på intressant och spännande läsning men startade även igång en hel del negativ hysteri bland vissa fans, eftersom att originalförfattaren Alan Moore var väldigt emot idéen. Men om du är sugen på att samla alla Before Watchmen-serier på ett smidigt vis i bokhyllan så bör du hålla koll på den här feta utgåvan. Before Watchmen Omnibus-boken finns snart att inhandla, rymmer över 1000-sidor av serieläsning, och kommer att kosta ca 900kr.

Här kan du hitta boken!



Loading next content