LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      artiklar

      Gamereactor summerar: Vecka 6

      Vecka sex är slut och nu nalkas äntligen helgen. Ännu en arbetsvecka är avklarad så ge dig själv en välförtjänt klapp på ryggen. Slappna nu av, luta dig tillbaka, och låt Johan guida dig genom veckans allra smarrigaste händelser här på sidan...

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i
      HQ

      VECKANS TOPPNYHETER:
      Sveriges civilminister: Lootlådor är lotteri - Hata dem eller älska dem, mikrotransaktioner är en het potatis inom spelvärlden nu när utgivare inkluderar lootlådor i allt fler spel trots att motståndet mot mikrotransaktioner bland konsumenter växer. Nu kan dock lootlådor snart vara ett minne blott i Sverige då de enligt vår nye civilminister kan förbjudas så tidigt som i år. Vad tror och tycker du om detta: är lootlådor lotteri? NYHETEN

      Rykte: Nintendo släpper en mindre och billigare Switch i år - Förra veckan kunde vi rapportera att Switchen säljer ohyggligt bra och därför är Nintendo säkerligen mycket nöjda. Men bara för det tänker de inte sakta ner inte. Nej, det har länge ryktats om att Nintendo planerar att släppa en ny version av sin succémaskin och enligt det senaste skvallret är en billigare miniversion på gång. Suktar du efter en mindre version av Switchen? NYHETEN

      Microsoft räknar med att ge ut ett storspel i kvartalet - Microsoft har denna generation haft svårt att hänga med Sony i svängarna. Medan Sony sprutat ut mängder av fantastiska exklusiviteter till Playstation 4 har det varit lite torrare på anda sida gräset hos Xbox One. Detta ser ut att komma att ändras nu när Microsoft köpt upp mängder av utvecklare som arbetar stenhårt på Xbox exklusiviteter som ska staplas på varandra, ett varje kvartal. Vi hoppas såklart att de kan stå vid detta uttalande. Tror du det vänder för Xbox snart? NYHETEN

      Microsoft planerar att släppa Xbox Live till Switch - Snacka om nya tider. Enligt färska rykten vill Microsoft utvidga Xbox Live genom att "break down barriers" och tillåta utvecklare att koppla ihop spelare mellan plattformar så som Nintendo Switch. Vad kommer detta innebära och hur kommer det att te sig i slutändan tror du? NYHETEN

      Detta är en annons:

      Apex Legends har spelats av över 10 miljoner människor - Det kom från ingenstans och slog ned med dunder och brak. När alla satt och väntade på att Respawn Entertainment skulle annonsera Titanfall 3 hakade de istället på battle-royal trenden och bjöd oss på sin egna tolkning av genren i form av Apex Ledgends. Och många verkar väldigt sugna på pröva det som kokats ihop. På endast en vecka har redan fler än 10 miljoner människor hunnit dyka in i denna action-shooter. Imponerande siffror mint sagt. Har du hunnit spela och tror du detta kan knipa BR-tronen från Fortnite? NYHETEN

      MISSA INTE:
      Politiker i Pennsylvania föreslår skatt på våldsamma spel
      Microsoft Studios byter namn
      Respawn Entertainment jobbar inte på Titanfall 3
      Brutal försäljning av Red Dead Redemption 2 och mikrotransaktioner
      Avengers Endgame kan vara tre timmar lång

      Gamereactor summerar: Vecka 6Gamereactor summerar: Vecka 6
      Microsoft Studios byter namn till Xbox Game Studios och väntar du på Titanfall 3 lär du få vänta mycket länge.

      RECENSERADE SPEL:
      En vecka proppad med färska recensioner och fantastiska spel. Hur många av dessa har du hunnit pröva?

      Detta är en annons:

      Spike Volleyball - (PC, PS4, Xbox One)
      Nåja, alla spel har inte varit fantastiska. Vi kan konstatera att Johan drog det kortaste strået i stacken efter att han gett sig i kast med något så unikt som ett volleybollspel, ett ruttet sådant. Spike Volleyball är ett ofärdigt sportspel med tonvis av tekniska problem, dålig artificiell intelligens och få spellägen. Det finns inte mycket gott att säga här, förutom att det är kul när en annan sport uppmärksammas samt att arenorna ser... hyggliga ut. Nej, Johan lär nog hellre vilja smasha detta spel än volleybollar framöver.
      Läs hela recensionen här.

      Apex Legends - (PC, PS4, Xbox One)
      Som du nu känner till gav Respawn Entertainment ut sin egna fräscha battle-royal version. Och som Kim njutit av denna spakande actionfest. Apex Ledgends är en blandning av Rainbow Six: Siege, Overwatch, Fortnite samt PUBG och erbjuder fantastiska vapen, balanserade klasser och superbt lagspel. Ett underbart spel som alla bör pröva helt enkelt. Tyvärr dras betyg ner av de hiskeligt dyra mikrotransaktionerna, men mer än så kan Kim inte klaga på.
      Läs hela recensionen här.

      Monster Energy Supercross: The Official Videogame 2 - (Nintendo Switch, PC, PS4, Xbox One)
      Adrian har överkommit ett barndomstrauma genom att sladda omkring i lortiga motocrossbanor. Och riktigt skoj har han haft längs vägen. Monster Energy Supercross: The Official Videogame 2 bjuder på ett fantastiskt väl genomarbetat karriärsläge ihop med bra grafik, ljud och känsla. Är du en motocrossfantast måste du verkligen spana in spelet vars enda minus är några buggar i menyn och hack i musiken.
      Läs hela recensionen här.

      Genesis Alpha One - (PC, PS4, Xbox One)
      Genesis Alpha One är en rymdskeppssimulator som blandar en mängd generar. Mathias har iklätt sig rollen rymdgruvabetare för att skapa sitt alldeles egna rymdskepp och kolonisera en ny planet. Denna simulator bygger på en spännande premiss och är riktigt underhållande ibland. Skeppbyggandet är kul, atmosfären härlig och kombinationen av generar är välavvägd. Tyvärr är actionsekvenserna en besvikelse och mutiplayer-stöd hade gjort spelet nytta. Dessutom blir äventyret tråkigt nog monotont emellanåt vilket gjorde hela upplevelsen i slutändan något slätstruken.
      Läs hela recensionen här.

      Beat Saber - (PC, PS4)
      Våra grannar i öst har smiskat lådor med lasersvärd i takt till musiken. Beat Saber har tagit det något döda Guitar Hero-konceptet och givit det nytt liv med virtual reality. Med ett underbart soundtrack, grym teknik, samt behaglig sci-fi atmosfär bjuder spelet på fantastisk underhållning. Är du ute efter att bränna några extra kalorier är spelet även ett dugligt alternativ. Det ända som drar ner betyget något är den enformiga grafiken, att det inte går att addera egna låtar så väl som den obalanserade svårighetsgraden.
      Läs hela recensionen här.

      God Eater 3 - (PC, PS4)
      Tyska kollegorna har gett sig i kast med Bandai Namcos sprillans nya rollspel, tillika Monster Hunter-utmanaren, God Eater 3. Tyvärr lyckas detta inte rå sig på Capcoms senaste lovprisade äventyr trots att God Eater 3 erbjuder en grym spelkontroll, ett mästerligt soundtrack samt en episk grundstory. Spelet dras nämligen med horribla menyer, linjära banor, likartade vapen, och är alldeles för repetitivt. Ett helt ok äventyr som inte kan konkurrera med de andra snarlika alternativ som finns.
      Läs hela recensionen här.

      Gamereactor summerar: Vecka 6
      Många av oss här på redaktionen är redan besatta av Respawn Entertainments senaste actionfest.

      VECKANS MÅSTE-LÄSNING:
      Henric och Kenny har lagt sina olikheter åt sidan för att lyckas lista tidernas tio bästa serietidningsspel. Efter flertalet dispyter är listan nu tillslut färdigställd även om det aldrig var någon tvekan att Batman: Arkham Asylum skulle knipa förstaplatsen. Vad tycker du om listan?
      Gamereactor korar tidernas bästa serietidningsspel

      Om du har ett intresse för spel kan du omöjligt ha missat bomben att Activision och Bungie gått skilda vägar. Ingen såg det komma, ingen utom aktörerna själva vet vad som hände, och ingen vet hur framtiden ser ut för både Bungie och Destiny. Men Kim gör ett försök på att spåna i vad som hänt och vad som komma skall. I denna första del av två spekulerar Kim kring vad som skedde mellan de två spelvärldsgiganterna med hjälp av det tidiga kontrakt som skrevs mellan dem. Denna artikel vill du inte missa.
      Activision vs Bungie

      TÄVLING:
      Vinn Resident Evil 2 + Tshirt
      Ny vecka och en ny tävling här på Gamereactor. Har du inte hunnit införskaffa Resident Evil 2 än? Då måste du bara delta i denna tävling! Det finns tre exemplar att tävla om och med spelet får du dessutom en Resident Evil-Tshirt. Inte så pjåkigt va? Så hoppa över dit omedelbart och delta om du redan inte hunnit göra det.

      Gamereactor summerar: Vecka 6
      Läderlappen knep välförtjänt den åtråvärda förstaplatsen på vår lista över tiderna bästa serietidningsspel.

      OPINION:
      Är arroganta Sony på väg tillbaka?
      Efter en helt otroligt succéartad generation med Playstation 4 är vår egna Mäki orolig att Sony, ännu igen, kommer göra det svårt för sig själva nästa generation. Med succé följer ofta högmod och arrogans vilket Sony, så väl som både Nintendo och Microsoft, tidigare erfarit vilket ofta leder till fall. Läsa hela Mäkis åsikt, och berätta gärna vad du tror.

      BLOGGAR:
      Vid det här laget vet du hur det funkar. Vi bloggar om allt möjligt smått och gott som du inte får missa. Om du är på jakt efter en ny TV och söker, precis som många andra, tips så bör du titta till Petters blogg där han listat världens bästa OLED-TVs. På tal om tips kan den filmsugne ge Overlord en chans. Vår filmkonnässör Kim har nämligen bloggat om denna underhållande zombie-rulle som han varmt rekommenderar. Henric har haft det svårt att ansluta till EA-servrarna för att spela Apex Legends men haft kul när han väl lyckats kommit in. Och medans de flesta är upptagna med att finslipa sina battle-royal skills har Adrian istället tankarna på annat håll och suktar efter Kingdom Come: Deliverance DLC.
      Jag ranker väldens bästa OLED-TVs
      Overlord var rysligt undehållande
      Slipar på tekniken i Apex Legends
      Kingdom Come: Deliverance...

      Gamereactor summerar: Vecka 6
      Zombies i WW2 tema, Kim diggar och rekommenderar! Perfekt mysfilm för helgen?


      Loading next content