Svenska
Gamereactor
artiklar

Gamereactor summerar: Vecka 10

Snart är det ny vecka och nya utmaningar, men medan förhoppningsvis lägger upp fötterna inför den stundande helgen, kan du hinna i kapp med vad som hände i spelvärlden under den gångna veckan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

VECKANS TOPPNYHETER:
Rykte: Helt digital Xbox One-konsol utannonseras i maj - Rykten om att en genomgående digital Xbox har florerat sedan i november i fjol. Efter att Brad Sams knäckte ryktet började det spekuleras ordentligt och nu har ytterligare bevis på att en Xbox utan skivläsare, som heter Xbox One S All Digital-edition och släpps i maj, framkommit. NYHETEN

Ny skribent på Gamereactor - Mikael Sundberg har återvänt - Visserligen kanske inte någon större spelrelaterad händelse, men likväl stor nyhet inom redaktionens väggar. En veteran av rang, Mikael Sundberg, har återvänt och kommer förhoppningsvis hänga med i åtminstone en evighet eller två. NYHETEN

Ben Affleck berättar om varför han hoppade av som Batman - Sedan diskussionerna om att Ben Affleck själv skulle regissera en kommande Batman-rulle började gro 2016 har Matt Reeves kommit in i bilden, tagit plats i regi-stolen och skrotat manuset Ben jobbade på. Detta ledde mer eller mindre till att han hoppade av rollen som Läderlappen, då han inte tyckte om det nya manuset. NYHETEN

Svindyrt säsongspass till Dead or Alive 6 - Säsongspasset för kommande Dead or Alive 6 kommer, om inte Team Ninja ändrar sig, kosta hiskeliga 999 kronor. Detta är i särklass det dyraste vi sett och även om det innehåller två extra karaktärer och 62 extra kostymer känns det inte så attraktivt.
NYHETEN

Detta är en annons:

Netflix går på hårt mot Oscarsgalan - Det blåser kring Hollywood och Oscarsgalan och det hela rör sig om huruvida Netflix-filmer får den uppmärksamhet det förtjänar. Vissa parter hävdar att den här typen av filmer spelar in en helt egen liga medan andra inte ser någon skillnad i jämförelse med "traditionella" filmer. Detta medan Netflix själva hävdar att de når ut till en publik som annars kanske inte kunde ta del av dem. NYHETEN

Gamereactor summerar: Vecka 10
Snordyrt säsongspass till Dead or Alive 6.

MISSA INTE:
EA hoppar också över presskonferens under E3
Nintendo vill inte klå mobilspelarna på pengar
PS Vita-tillverkningen läggs ned i Japan
Onlineundersökning: 25% av Xbox One-ägarna vill köpa Switch om den får Game Pass

RECENSERADE SPEL:
Veckan som gått har varit relativt lätt vad gäller släpp och recenserande. Däremot inte sagt att den varit händelselös. Det har vankats Lego-byggande i olika galaxer och Dantes mycket efterlängtade återkomst i Devil May Cry 5.

Detta är en annons:

Devil May Cry 5 - (PC, PS4, Xbox One)
Dantes återkomst är äntligen kommen och det är ett kärt återseende. Även om spelet hade sina skrupler så kommer det tillfredsställa törsten efter mer demondaskande för såväl noviser som veteraner. Henrics sammanfattning lyder: "V är ett underbart tillskott till spelserien och livar upp ordentligt, samtidigt som Dantes och Neros nya förmågor är tillräckliga för att hålla mig fast på kroken hela vägen. Detta kan mycket väl vara årets hittills bästa actionspel som veteraner helt enkelt inte får missa."
Devil May Cry 5

The Lego Movie 2 Videogame - (Nintendo Switch, PC, PS4, Xbox One)
Lagom till släppet av uppföljaren till The Lego Movie, The Lego Movie Part 2, landar även spelet baserat på filmen. Medan det i grunden är ett Lego-spel som nästan alla andra (alltså skapat med litervis charm och humor), kändes det lite platt i jämförelse med tidigare installationer. The Lego Movie 2 Videogame

VECKANS MÅSTE-LÄSNING:
Vad måste du läsa från veckan som varit? Förutom alla intressanta nyheter och spelsläpp skriver vi på Gamereactor även utmärkta blogginlägg och artiklar. Här nedan är några saker du absolut inte får missa.

ARTIKLAR:
Best of Sonic
Vi fortsätter vår artikelserie där vi utser de fem främsta inom olika serier genom åren och den här veckan har turen kommit till vår allas favoritekorre tillika blådåre, Sonic. Hamnar din favorit på listan?

Spelen som lurar dig att vara ond
Petter koserar om minnesvärda spelupplevelser där vi som spelare lurades, fick utföra skitgörat eller hölls bakom ljuset rejält tills det att upplösningen dundrade in. Bland plot-twister, snyggt berättande och smarta val utfärdas dock en liten spoiler-varning.

Saker som Rockstar vill att du glömmer
Rebellerna Rockstar är inte främmande för kontroverser eller mothugg från allmänheten. Petter har listat en handfull incidenter, beslut och praktiker som han anser de gör allt för att sminka över och dölja bäst de kan.

BLOGG:
Den här veckan har både Henric och Sunken snackat om Captain Marvel och Petter vill att du som medlem är med och bidrar med dina Best of"-listor.



Loading next content