Svenska
Gamereactor
artiklar

Gamereactor summerar: Vecka 35

Åtta spelrecensioner och flera dussin spännande nyheter. Johan Jolin har bakat ihop veckans alla hetaste händelser från Gamereactor i en behändig sammanfattning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
Gamereactor summerar: Vecka 35
Xbox höjdare säger att det har fler titlar än någonsin uppradade inför våren 2020.

VECKANS TOPPNYHETER:
Greenberg: Xbox har fler spel till våren än någonsin tidigare - Nu när Microsoft tagit flera spelutvecklare under sina vingar väntar vi alla på en uppsjö av titlar till Xbox såklart. Och enligt Xbox-höjdaren Greenberg vankas en maxad spelvår. Fler spel än någonsin är på gång till början av nästa år hävdar han nämligen. Är ni Xbox One-ägare redo för en fullspäckad start på 2020? NYHETEN.

Microsoft tycks vara färdiga med utvecklaruppköp för tillfället - På tal om Microsoft och studiouppköp verkar det vara ett avslutat kapitel. De ska nämligen vara nöjda med sina 15 utvecklare och har inga planer på att utöka sin ensemble inom den närmsta framtiden. Vilket studiosamarbete exalterar dig mest? NYHETEN.

Remasters av Lion King och Aladdin utannonserade - Känner ni doften? Det är nostalgi som ligger i luften! Disney nöjer sig inte med att endast återuppliva sina klassiker genom nya filmatiseringar, utan nu ges även de gamla Mega Driva-versionerna nytt liv. Lejon Kungen samt Aladdin släpps ihop som en kollektionen till Nintendos Switch, Playstation 4, samt Xbox One i oktober. Ser du fram emot att återuppleva dessa klassiker? NYHETEN.

Detta är en annons:

Tom Holland bryter tystnaden om Spider-Man-tjafset - Det blev ett väldans liv när det blev offentligt att Spiderman hädanefter inte skulle delta i Marvels filmuniversum. Nu har Tom Holland, Spindelmannen själv, kommenterat situationen. Samtidigt som han gläds över de fem gånga åren ser han fram emot vad som komma skall. Kommer du sakna vår web-kastande väns medverkan i Marvels filmuniversum? NYHETEN.

Massor av teasers i ny Star Wars: The Rise of Skywalker-trailer - Trots en rätt blek åttonde episod i Star Wars-universumet kan vi inte sluta sukta efter avslutningen som kommer senare i år. Nu efter den senaste trailern presenterats skakar vi av förhoppningar om att detta ska vända den negativa skutan för den episka rymdoperan. Ser du fram emot Star Wars: The Rise of Skywalker? NYHETEN.

MISSA INTE:
Microsoft: Streamade spel kommer inte ta över vardagsrummen
Bungie försvarar Activision och dementerar att de var för kontrollerande
Mer fokus på story i Death Stranding än i Metal Gear Solid V
PewDiePie når över 100 miljoner prenumeranter
Utvecklare bekräftar att läckt PS5-utvecklingskit är äkta

Gamereactor summerar: Vecka 35
Vi kan inget annat göra än att gratta Felix "Pewdiepie" Kjellberg. För elva dagar sedan gifte han sig och nu i veckan nådde han sinnessjuka milstopen 100 miljoner prenumeranter på Youtube. Brofist!
Detta är en annons:

RECENSERADE SPEL:
Denna vecka har varit fullkomligt proppad med nya heta spelrecensioner. Vilka av dessa titlar plockar du upp till helgen?

Hot Wheels: Infinite Loop - (Android, iPhone) Betyg: 3/10
Håll dig borta härifrån om du inte älskar reklam samt mikrotransaktioner. Petter har, till sin förtret, tagit sig inom mikrotransaktionsträsket för att hitta ett mobilspel med snygg grafik och bra ljud. Men för att ta dig igenom allt behöver du punga ut närmare 500kr. En mobilupplevelse du kan vara utan. Läs hela recensionen här.

Astral Chain - (Nintendo Switch) Betyg: 7/10
Platinum Games bjussar trevligt nog på ett sprillans nytt spel, som roligt nog är bra. Jag har dragit på mig polisuniformen och tacklat interdimensionella fiender med ett exceptionellt stridssystem. Det här härliga tempo och variationsrika uppdragen förgyller upplevelsen, men på grund av den ointressanta storyn, det hemska samarbetsläget, och de stela animationerna når Astral Chain inte de allra högsta betygen. Läs hela recensionen här.

Control - (PC, PS4, Xbox One) Betyg: 8/10
Adam har antagit rollen som ledare för en speciell agentur för att bekämpa paranormala hot. I sann Remedy-anda stöter han på en och annan story-twist och gillar det han fått uppleva. Control blandar en välskriven berättelse och bra skådespeleri ihop med uppskruvad action. Tyvärr så är tempot något ojämnt och flera buggar förstör en annars fantastisk upplevelse. Läs hela recensionen här.

MXGP 2019 - (PC, PS4, Xbox One) Betyg: 8/10
Andreas har gett sig ut i motocross spåret och fått en riktig adrenalinkick. Denna motocross-simulator bjuder på fantastisk grafik och är tekniskt riktigt välgjort. Men för den oerfarne kan detta bli avskräckande. MXGP 2019 är nämligen väldigt utmanande och ibland även svårstyrt vilket komplicerar upplevelsen än mer. Läs hela recensionen här.

Gamereactor summerar: Vecka 35Gamereactor summerar: Vecka 35
Vi har recenserat två av höstens hetaste spel, Control samt Astral Chain. Har du införskaffat något av dessa ännu?

Banana Kong Blast - (Android, iOS) Betyg: 6/10
Petter har slingat sig bland lianer i senaste Donkey Kong: Coun... Eller nej. Inte Donkey Kong: Country, utan Banana Kong Blast. Denna skamlösa kopia av Nintendo-apans ikoniska äventyr är fylld med charm och härlig musik. Tyvärr så är det varken mer eller mindre än en kopia och blir en smula enformigt. Läs hela recensionen här.

The Dark Pictures - Man of Medan - (PC, PS4, Xbox One) Betyg: 6/10
Det har skrikits, svurits, och varit en del sömnlösa nätter hemma hos André. Supermassive Games är tillbaka med en nya interaktiva skräckis. Trots en del läckra skräckmoment och snygg grafik imponerar dessvärre Man of Medan inte speciellt mycket på honom. Klippningen, karaktärerna, och lagg sabbar en annars trevlig skräckfest. Läs hela recensionen här.

Decay of Logos - (Nintendo Switch, PC, PS4, Xbox One) Betyg: 5/10
Vad händer om du blandar The Legend of Zelda: Breath of the Wild med Dark Souls? Decay of Logos föds, även om det saknar det mesta som gör de andra två titlarna fantastiska. Joakim har charmats av grafiken så väl som karaktärerna och gillar konceptet. Men tekniskt brister det med flertalet buggar och problem med texturer. Även bosstriderna är trista och fiender återanvänds i hög utsträckning. Summa summarum lämnades Joakim med en sur eftersmak. Läs hela recensionen här.

Ancestors: The Humankind Odyssey - (PC, PS4, Xbox One) Betyg: 4/10
Petter har hoppat in i tidsmaskinen och rest tillbaka 10 miljoner år bara för att inse att han saknar Instagram, Justin Bieber och Vin Diesel-rullar. Att överleva som apa var ett intressant koncept men Ancestors: The Humankind Odyssey misslyckas med i princip allt annat. Fult, enformigt, klumpigt, och generellt sätt ofärdigt summerar Petters upplevelse med de forntida aporna. Läs hela recensionen här.

Gamereactor summerar: Vecka 35
Du har väl inte missat att vi dragit igång vår versus-serie igen?

VECKANS MÅSTE-LÄSNING:
Denna veckar rullar vi vidare med vår versus-serie där vi ställer aktuella och snarlika fenomen mot varandra för att kora en vinnare. Kim jämförde två fantastiska Spider-Man filmer och jag ställde Battle Royale-scenens två giganter huvud mot huvud. Har du hunnit se vilka som kom ut segrande?
Spider-Man: Homecoming vs Spider-Man: Into the Spider-Verse
Apex Legends vs Fortnite

BLOGG:
Sunken® är inte trött på Disney-remakes. Tvärtom, har är riktigt sugen på att sätta tänderna i de uppkommande Aladdin samt Lejon Kungen-spelen. André har kikat på den nya Star Wars-trailer och är lång ifrån imponerad. Petter suktar däremot efter Disneys nya streamingtjänst och vill se The Mandalorian omedelbums. Han skriver även om alla de gånger som fel film vann på Oscars-galan samt om Tarantinos fem bästa filmer.



Loading next content