Svenska
Gamereactor
artiklar

Snälla tomten: Henric Pettersson

Det nalkas julafton och få saker slår väl julklappar. Helst hårda. Därför kommer nu redaktionen fram till jul att presentera sina egna önskelistor med grejer som tomten gärna för dumpa under granen...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
Snälla tomten: Henric Pettersson

OBH NORDICA 6322 Riskokare Inox
Jag äter ohyggligt mycket ris och när jag tränade som mest hävde jag, tillsammans med kyckling och grönsaker, i mig mer ris än vad som kan anses som rimligt. Därför har jag länge suktat efter att äga en och se om den faktiskt är så revolutionerande som somliga säger.

Snälla tomten: Henric Pettersson

Moccamaster
Som blivande lärare är det såklart A och O att vara kaffemissbrukare, för det blir ju ett par kommer om dagen. Länge har jag dragit runt på min ytterst enkla kaffebryggare men vill man ha riktigt gott kaffe får man också vara villig att investera i dyrare produkter. Därför har jag i år önskat mig en kaffebryggare från Moccamaster för att sätta guldkant på morgonen.

Detta är en annons:
Snälla tomten: Henric Pettersson

AirPods
Jag trodde inte jag skulle säga det här, men jo, jag vill ha ett par AirPods. Jag orkar inte mer sladdar som fastnar i rocken och bara är i vägen titt som tätt. Trådlöst är framtiden!

Snälla tomten: Henric Pettersson

The Legend of Zelda: Link's Awakening
Jag har inte hunnit lira en sekund av übermysiga Link's Awakening till Nintendo Switch men snart blir det förhoppningsvis ändring på det. För just nu står bara min Switch och samlar damm och det hade varit trevligt om det kom till användning under juldagarna.

Detta är en annons:
Snälla tomten: Henric Pettersson

Crock-Pot Express multi-cooker CSC051X01
Jag älskar att laga mat, även om jag inte alltid är världens duktigaste kanske. Jag gillar hur som helst att utmana mig och testar därför ofta på olika grytor. Så nu vill jag ha slowcooker för att låta köttfärssås eller grytor stå och puttra i flera timmar innan de slungas in genom käften.

Snälla tomten: Henric Pettersson

Injustice: Gods Among Us Omnibus Vol. 1
Jag hade aldrig kunnat ana att en serietidning som släpptes i samband med ett TV-spel (fightingspel dessutom) skulle vara så fantastiskt välskriven. Den har stundtals varit fullkomligt briljant och det hade varit ljuvligt att addera första omnibusen av den till serietidningssamlingen.

Snälla tomten: Henric Pettersson

Ring Fit Adventure
Så här i vintermörket är det oerhört svårmotiverat att ta sig till gymmet, tyvärr. Efter att ha tränat minst tre gånger i ett halvår gick träningen utför i september vilket märks på många sätt. Och någon hemmaträning blir det inte av, men jag hade verkligen velat jobba på konditionen och kombinera detta med Ring Fit Adventure till Nintendo Switch.

Snälla tomten: Henric Pettersson

Tavlor med Bob Dylan
Jag är en stor Bob Dylan-entusiast, ju. I somras tatuerade jag mig för första gången med ett citat av den magnifika karln och jag vill inte stanna där. Därför vill jag byta ut lite av mina tavlor (som just nu till största del består av Spider-Man) mot två tavlor med Bob Dylan. Snälla, snälla tomten, låt det ske!

Snälla tomten: Henric Pettersson

Nytt köksbord med stolar
När jag flyttade till min studentlägenhet var den ungefär så tjusig som man kan förvänta sig av en man på 21 vårar. Sedan dess har mitt intresse för inredning växt och jag har successivt bytt ut många av de hiskeliga möblerna jag då hade och nu hade jag verkligen velat byta ut köksbordet med stolar som hängde med från mor och far. Med andra ord gamla köksmöbler som bara målats om för att fräscha till dem, men snart måste de ut.

Snälla tomten: Henric Pettersson

Logitech G502 Lightspeed
Min nuvarande datormus har hängt med mig sen... Ja, 2013 kanske? Den har med andra ord gjort sitt vid det här laget och det hade varit urtrevligt med en Logitech G502 Lightspeed som vi delade ut toppbetyg till under året.



Loading next content