Svenska
Gamereactor
artiklar

Snälla Tomten: André Lamartine

Tomtedags för redaktionens egen filmdyrkande nudelkung André Lamartine. Här hittar du hans högst personliga önskelista inför 24:e december 2019...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
Snälla Tomten: André Lamartine

Ett års förbrukning av Samyang Hot Chicken Fire Noodles
Ni vet de där tarmfrätande nudlarna som Youtube-personligheter proppade i sig under diverse spicy-utmaningar? Ja, dessa har jag blivit beroende av. Manisk! Jag är galen i dessa dödsnudlar och skulle inte direkt klaga om jag plötsligt hittade ohälsosamma mängder av dessa koreanska i julstrumpan.

Snälla Tomten: André Lamartine

Digital Simplicity™ Riskokare & Ångkokare 4,75L
Studentens bästa vän efter snabbnudlar och kaffe! Jag älskar ris, men mitt ris blir aldrig så fluffigt eller kletigt som jag ofta vill att det ska vara - trots att det i grunden inte är det minsta komplicerat. Att låta en maskin puttra perfekt ris i hörnet utan att oroa sig särskilt mycket över resultatet känns för mig som en självklar bekvämlighet och är alltså något jag gärna hittar under julgranen.

Detta är en annons:
Snälla Tomten: André Lamartine

Catan-expansioner
Att hitta det perfekta sällskapsspelet är inte det lättaste om inte alla deltagare fastnar lika mycket för spelreglerna, men med spelklassikern Settlers of Catan tycks det aldrig slå fel och passar även dem med kinkigare spelsmak. Efter att ha spelat grundspelet ett tag har jag haft sikte på spelets expansioner för att berika spelupplevelsen inför julledigheten.

Snälla Tomten: André Lamartine

Magisk sushikväll
En julklapp behöver ibland inte vara särskilt mer komplicerad än en oförglömlig middag i gott sällskap. Kombinera detta med min passion för sushi och en enastående restaurang med ruggigt fin matexpertis, så får man en festlig sushifest fylld av världens finaste matkonst, brännande sake och risfyllda skratt. Sushi är livet, helt enkelt.

Detta är en annons:
Snälla Tomten: André Lamartine

Nintendo Switch
Jag har länge klarat mig utan Nintendos spelkonsoler, men med tiden har jag insett hur mycket bättre Nintendo är på det här med ren och skär spelglädje - som dessutom kan delas på soffan med familj eller vänner. Både Playstation- och Xbox-världen har saknat den här typen av spelmagi i många år nu och nu är alltså hög tid att skaffa sig en sådan. Eller ja, om tomten hinner så får han hemskt gärna slänga in denna under granen.

Snälla Tomten: André Lamartine

Lyxig biosoffa
Precis som många andra filmentusiaster drömmer jag om att bygga en lyxigt hemmabio en vacker dag, men för tillfället ligger denna extremt dyra dröm alltför långt bort. Det hindrar dock inte mig från att dagdrömma om vad jag ska placera i denna minibiograf. Det ligger ju något speciellt med att maximera den ultimata biokänslan på hemmaplan, så lite lyxiga biosäten som man kan bygga ut i egen takt vore alltså inte en helt dålig start.

Snälla Tomten: André Lamartine

LG 65'' OLED65B9
Flera på redaktionen har säkert redan önskat sig fläskiga televisionsapparater av tomtefar, så jag tänker minsann inte bli sämre för det! Mitt val föll på LG:s orimligt läckra OLED-serie, som mer än gärna får pryda vardagsrummet tillsammans med julpyntet. Bara att slå på en gigantisk 4K-brasa med 65-tummaren och julen är räddad!

Snälla Tomten: André Lamartine

Ny speldator
Ja, det är väl dags nu att uppdatera, förnya och förändra datorspelandet för min del. Jag vill hinna ikapp med alla de senaste krävande liren som motvilligt gått under min radar då den nuvarande burken har lite väl många år på nacken. Just nu tillåter inte min ekonomi något spontant datorbygge, så här får tomten komma och hjälpa till lite...

Snälla Tomten: André Lamartine

Konsertbiljetter till Joe Hisaishi
Joe Hisaishi och Hayao Miyazaki är lika kompatibelt och självklart som korv med bröd, eller som John Williams och Steven Spielberg. En stor anledning till att Ghibli-filmerna griper tag så mycket som de gör är musikkompositören Joe Hisaishi, som har förtrollat min fantasi med tårdrypande vackra toner under många år och en kväll, så en orkesterkväll med maestro Hisaishi på scen låter som en perfekt julklapp till ett Ghibli-fan.

Snälla Tomten: André Lamartine

Valve Index till Half Life: Alyx
Jag har varit rätt grinig vad gäller VR-äventyret Half Life: Alyx då jag egentligen inte är särskilt intresserad av överprisade VR-grunkor överhuvudtaget, men det går inte att undkomma det faktum att detta är så nära drömmen om ett Half Life 3 som vi kommer. Plötsligt är ingenting omöjligt längre. Kanske kan jag öppna mig till VR:s potential, till slut? Snälla tomten, du vet hur snäll jag har varit i år. Ett VR-paket till Half Life: Alyx är nämligen det jag önskar mig allra mest till jul i år!



Loading next content